"Ne želim da znam koliko mi je vremena ostalo": Glumica otkrila da je u 4. stadijumu raka

Australijaska pevačica i glumica Olivija Njutn Džon je prošle godine u novembru objavila da joj je rak vratio po treći put

  • 0

Olivija Njutn Džon (70) vodi bitku sa opakom bolešću. Krajem prošle godine saznala je da joj se rak dojke vratio po treći put, a u emisiji "60 minuta" progovorila je o svojoj borbi.

Olivija je rekla kako je trenutno u četvrtom stadijumu raka dojke i da su joj šanse za izlečenje jako male.

Olivija Njutn Džon Foto: Prinscreen/ youtube

Priznaje da ne želi da zna koliko joj je vremena ostalo:

- Kada saznate da imate opaku bolest odmah dobijete i neku vremensku odrednicu. Ja ne želim da verujem u ta ograničenja jer kada čovek u njih veruje one mogu lako da se i obistine, veruje ona.

Olivija smatra da je za njeno mentalno zdravlje bolje da ne zna lekarska predviđanja, a počela je da investira novac u istraživanje alternativnih metoda u lečenju raka.

U tu svrhu prodala je kožnu jaknu i pantalone koje je nosila u Brilijantinu kako bi investirala novac u istraživanje lečenja raka kanabisom.

Film Briljantin, Olivija Njutn Džon i Džon Travolta Printskrin: Youtube/VideosMusicaVEVO

Glumica i sama koristi kanabis u lečenju svoje bolesti i kaže da joj pomaže.

Olivija se već dugi niz godina bori s rakom dojke. Prvi put joj je ustanovljen 1992. godine.

Početkom godine mediji su objavljivali lažne vesti da je Olivija na samrti kada se oglasila rekavši da se oseća odlično i da su ove glasine preterane.

U septembru 2018. godine u televizijskoj emisiji Sunday Night na australijskoj televiziji rekla je da su joj lekari 2017. godine pronašli tumor u donjim delovima kičme (rak dojke četvrte faze koji je metastazirao).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA