≫ 

Način ishrane i trikovi pomoću kojih Ana Ivanović izgleda neverovatno dobro i u drugoj trudnoći

Bivša teniserka Ana Ivanović trenutno je u drugom stanju i očekuje svoje drugo dete sa suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom

  • 21
Ana Ivanović Foto: Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović je svoje prvo dete, sina Luku rodila u martu 2018. godine i ubrzo nakon povratila devojačku figuru. Bivša sportistkinja je tokom prve trudnoće izgledala odlično uz minimalan broj nabačenih kilograma, što je slučaj i sada s drugom trudnoćom.

 
 
 
View this post on Instagram
Love spending morning in botanical garden with my boys 👪🤰🏻☀A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Tajna je u načinu ishrane koji praktikuje naša Ana, a to je mnogo voća, povrća, žitarica, proteina, ugljenih hidrata i prirodnih masti.

Tokom prve trudnoće objavila je fotografiju svoje užine koja se sastojala od banane, borovnica i pločica od semenki.

 
 
 
View this post on Instagram
About last night 🎂🎉💙A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Iako tokom trudnoće nekada nije lako da se pridržavamo određenog režima ishrane, za Anu to nije slučaj pa zato i tako dobro izgleda.

 
 
 
View this post on Instagram
Summer nights biking with my hubby 🚴🏻‍♀️❤️A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Tokom prve trudnoće, ali i nakon nje Ana je praktikovala redovnu fizičku aktivnost (joga, pilates), a sa suprugom i sinom praktikuje svakodnevne šetnje po prirodi kao i vožnju bicikla.

 
 
 
View this post on Instagram
Pilates morning 🧘🏻‍♀️ 😊💪🏼A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ana svoju ishranu nikada nije nazivala dijetom jer previše voli da uživa u lepoj hrani, a sama je jednom prilikom priznala da čokoladi ne može da kaže ne.

Njena omiljena namirnica je puter od badema koji dodaje u kašu koju jede za doručak.

 
 
 
View this post on Instagram
Sunday brekkie 🍽🤗A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ana u večernjim satima voli da popije zeleni čaj koji je daleko poznat kao odličan antioksidant, a pomaže kod depresije, glavobolja i lenjih creva.

Kao omiljenu hranu često navodi da je to suši, a voli da pije i ceđene sokove.

Činjenica jeste da se Ana drugačije hrani otkako je prestala da igra tenis i budući da je postala majka, ali ne u velikoj meri.

 
 
 
View this post on Instagram
Can’t believe summer is almost over ☀🌊🍹A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

- Način ishrane bi takođe trebalo da se promeni sa novom ulogom. Dok sam aktivno trenirala koristila sam određene namirnice i više jela jer mi je, uz višesatne treninge, energija bila neophodna. U šali kažem da je zdrava ishrana slična braku – ne možete očekivati da će baš svaki minut biti uzbudljiv, ali će vam obezbediti ključne stvari, rekla je Ana u intervjuu za magazin Forbs.

 
 
 
View this post on Instagram
Red and white quinoa bowl👌🏼😍🍽 #foodstagramA post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Poznati par često objavljuje slike iz restorana u Čikagu gde i žive, a Ana je jednom prilikom otkrila da li kuva:

- Kuvam pomalo, ali ne previše. Volim da spremim ribu, mada je moj muž ne jede u toj meri. Mi više jedemo napolju. U poslednje vreme smo mnogo putovali, pa nismo ni imali vremena da spremamo hranu kod kuće. Mogu da kažem da dobro kuvam. Umem da spremim različite stvari, samo ne i grilovanu hranu. Roštilj mi je slaba tačka, rekla je jednom prilikom ona.

 
 
 
View this post on Instagram
Lunch date with my boys 👪 and I'm loving this amazing arugula salad 🥗A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANA

    7. avgust 2019 | 13:39

    Dobar izgled u trudnoći nije nikakva naučna fantastika. Uglavnom naše žene trudnoću doživljavaju nešto kao bolest. Pa od 10 žena imamo 8 debelih. Malo koja se bavi ikakvom fizičkom aktivnošću, zdrava ishrana im je strana, a broj kalorija je katastrofalan. Žena koja vodi računa o zdravlju deteta i o svom zdravlju, ima fizičku aktivnost, unosi primeren broj kalorija nikad nije imala problema da vrati devojačku figuru. A mišići imaju memoriju. Ako ceo život trenirate stomak vrati svoju muskulaturu vrlo brzo nakon trudnoće. Koliko puta debele žene u pedesetim kažu ja sam rodila dvoje. Jesi,ali pre 20 godina, nisi zato debela.

  • Ana

    7. avgust 2019 | 13:03

    💞 💞 💞 ANA 💞💞💞

  • BB

    7. avgust 2019 | 15:37

    Pokraj tako divnog coveka normalno sto je prelepa i zadovoljna svojim zivotom. Kao sportistkinja zna kako da se hrani i sto rece gospodja trudnoca nije bolest. Sport, rad. Netreba sudit coveku po nazi vec po karakteru. Oblacenje predivno kako lici jednoj dami. Zelim ti Ana sve najlepse sa tvojom dragom porodizom🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA