Rigoroznu dijetu Bijonse koja garantuje mršavljenje nakon 22 dana doktori ocenili kao vrlo opasnu

Eksperti su upozorili kako je dijeta koju je držala Bijonse, a slede je mnoge mlade devojke, jako opasna po zdravlje

  • 3

Pop zvezda Bijonse je pre nekoliko dana za medije rekla kako je nakon rođenja blizanaca 22 dana držala strogu dijetu kako bi oslabila pred nastup na Koačela festivalu.

Bijonse Foto: Tanjug/AP

Pop diva je iz ishrane u potpunosti izbacila ugljene hidrate, šećer, meso, ribu i mlečne proizvode i jela je samo proizvode biljnog porekla.

Pevačica je otkrila kako je nakon porođaja imala 80 kilograma, a 44 dana pred nastup na Koačeli počela je da drži dijetu pod nazivom "22 days nutrition".

Ideja je da se za 21 dan rešimo loših i nezdravih navika, a 22. dana oni koji su bili istrajni shvatili su da su konačno stvorili neke zdrave i dobre navike.

Doktor Danijel Ošognesi upozorava da ovakav način ishrane može da dovede do toga da osećate umor i iscrpljenost.

- Jako je opasno da se ovako hrani osoba koja nije pod budnim okom i nadzorom lekara i trenera kao što je to Bijonse, upozorava on.

Dijeta podrazumeva unos samo 1.4oo kalorija dnevno, dok je normalan unos kalorija za žene 2000, a za muškarce 2.500 dnevno.

- Ovo je vrlo mali broj kalorija za bilo koga. Oni koji drže ovu dijetu osetiće zamor i iscrpljenost naročito ako pokušavaju da se bave nekom aktivnošću, zaključio je lekar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bby

    10. avgust 2019 | 10:22

    Bijonse dijeta a Bijonse sva velika i krupna😁

  • majalena

    10. avgust 2019 | 11:27

    Kakva li je bila prije dijete.

  • CG

    10. avgust 2019 | 13:10

    Zamajavanje i samougadjanje zbog sebicnosti. Ne kazem za nju, nego za potencijalne ,,srpske" sledbenice koje imaju blagosloveni, pravoslavni post ali bjeze od njega da bi trcale u zagrljaj onome koji nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA