≫ 

Konačno otkriveno kako treba da izgleda savršeni penis, i veličina uopšte nije bitna

Izgleda da žene u penisu traže mnogo više od veličine i obima

  • 20

Žene su ispitane koje karakteristike ih najviše privlače kod partnerovog penisa - od najmanje do najbitnije.

Istraživanje koje je objavljeno u The Journal of Sexual Medicine obuhvatilo je 105 žena kojima je dato da rangiraju bitnost osam aspekata penisa, od karakteristika koje im uopšte nisu bitne do one koja im je najbitnija.

Ove karakterisitike su dužina, obim, pozicija i i oblik urinarnog otvora. U obzir su uzeti i oblik glavića, koža penisa, testisi, stidne dlake i generalni estetski "kozmetički" izgled, a šta to predstavlja - niko ne zna. Ipak, nemojte na Google-u kucati "ružni penis" jer vam se rezultat neće svideti.

Gaće, penis, veličina penisa, erekcija, TAMABEPA Foto: Profimedia/Alamy

Istraživanje je pokazalo da je ženama najbitniji generalni "kozmetički" izgled penisa, dok su karakteristike kao što su oblik i pozicija urinarnog otvora izglasane za najnebitnije. Suprotno opštem verovanju, dužina je stavljena kao šesti najbitniji aspekt, obim treći, a stidne dlake drugi.

Istraživanje je bilo malih razmera, pa je teško generalizovati ovaj rezultat. Uglavnom, stručnjaci su rekli da zapravo ne postoji karakteristika penisa koja je najbitnija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA