Hteo da uveća penis, pa završio sa gangrenom i "pojedenim" organom - jedva izbegao smrt

Zbog kompleksa umalo nije izgubio život

  • 1

I muškarci i žene su premni na svakakve gluposti ne bi li se izborili sa nekim nesigurnostima. Žene lepe usne kako bi ih učinile punijim i sočnijim, a muškarci koriste kojekakve neproverene preparate da bi uvećali penis.

Upravo tako nešto je uradio jedan 45-godišnji muškarac sa južno-pacifičkih ostrva. Želeći da uveća "svoj ponos", u njega  je ubrizgao vazelin. Reakcija koja se desila svakako nije bila očekivana. Penis je počeo da ga svrbi, pecka, pa je ubrzo bio prinuđen da potraži lekarsku pomoć.

Injekcija za penis Foto-ilustracija: Profimedia

Deformisani polni organ zahvatila je gangrena. Veliki deo tkiva je već istrulio, a lekari su dijagnostikovali "fournierovu gangrenu", agresivnu vrsta bakterije koja jede ljudsko meso počevši od prepona i može biti opasna po život.

Nesrećnik je morao hitno na operaciju ne bi li mu spasili ono što je ostalo od penisa. Nakon nekoliko operacija i transplatacija kože, lekari su uspeli da mu uklone zaraženo tkivo i sačuvaju organ.

Vazelin Foto: Profimedia/Alamy

Inače, u "sredstva " koja se najčešće koriste za uvećanje penisa "u kućnoj radinosti", spadaju mineralno ulje, vazelin, anabolički steroidi i vosak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA