≫ 

Farma Organica nam donosi prvi probiotski jogurt od organskog mleka

Probiotski jogurt se već dugo preporučuje kao odličan dodatak ishrani, bogat proteinima, mlečnim kiselinama i bakterijama koje regulišu neprijatne simptome nadutosti, grčeva i lošeg varenja

  • 0

Ipak, postavlja se novo pitanje – da li su svi probiotski jogurti isti?

Ako ste procenili da ćete unosom probiotskog jogurta poboljšati kvalitet ishrane, sledeći korak je da odaberete pravi jogurt za vas. U odabiru pravih namirnica, sve više se obraća pažnja i na način proizvodnje. U slučaju probiotskog jogurta, pored ukusa, gustine i masnoće, bitno je znati i odakle je došlo mleko od kog je jogurt nastao.

Već nekoliko decenija sve više ljudi širom sveta prelazi na organsku ishranu. Ali, šta organsku proizvodnju čini drugačijom, posebno kada je proizvodnja mleka u pitanju? Pre svega, krave od koje se dobija organsko mleko hrane se isključivo organskom hranom, kreću se slobodno i ne tretiraju nikakvim štetnim materijama. To je upravo način na koji se na farmi u Čurugu dobija mleko koje se koristi za proizvodnju Farma Organica organskih mlečnih proizvoda. Istraživanja su pokazala da su organski mlečni proizvodi mnogo bogatiji vitaminima i omega-3 masnim kiselinama.

Bio Panon, Farma Organica PR Foto: Promo/Farma Organica

Kako bi nam omogućili da uživamo u probiotskom jogurtu koji je ujedno i proizveden od mleka visokog kvaliteta, kompanija Bio Panon nedavno je lansirala Farma Organica organski probiotski jogurt. Ovo je prvi i jedini organski probiotski jogurt u Srbiji, koji se na našim policama pridružio i drugim Farma Organica proizvodima u koje spada organsko mleko, jogurt, kiselo mleko i pavlaka, kao i prvo organsko čokoladno mleko.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA