≫ 

Otišla je na manikir, a iz salona izašla u borbi za život: Smrtonosna bakterija je umalo nije ubila!

Saloni lepote nekada mogu da budu vrlo opasna mesta

  • 3
džejn šarp

Foto: facebook.com/JayneSharp

Džejn Šarp iz Tenesija morala je da se podvrgne velikom broju operacija nakon što je navukla infekciju prsta u lokalnom salonu lepote.

Otišla je na redovni manikir gde je nesrećnim slučajem zadobila malu posekotinu na palcu. Do noći posekotina joj se toliko nadula da nije mogla da spava.

Do ujutru se osećala jako loše pa je otišla kod doktora zbog sumnji da ju je uhvatio grip.

Lekari su odmah uočili promene na prstu koja se do sutrašnjeg dana proširile na celu šaku.

- Doktori su mi odmah rekli da sam mogla da izgubim ceo prst, pa čak i šaku da se nisam javila na vreme, rekla je ona.

Džejn je u salonu zadobila bakteriju koja se hrani ljudskim mesom i koja ulazi u tkivo kroz otvorene rane. U najgorim slučajevima ona dospeva i u krvotok. Ljudi sa oslabljenim imunitetom su podložniji dobijanju ove bakterije, a budući da je Džej dijabetičarka ona je bila „pogodan materijal“ za razvijanje ove infekcije.

Nakon brojnih operacija kojima su doktori uspeli da joj spasu ruku i očiste infekciju, Džejn polako počinje da vraća osećaj dodira u desnoj ruci.

Iz salona u kojem je Džejn radila manikir kažu da sva svoja pomagala za rad redovno čiste i sterilišu i da su zapanjeni slučajem koji se dogodio ovoj ženi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne ne ne

    23. septembar 2019 | 21:21

    Ne, nikad u salon,nikad,oni ne koriste za svakoga posebne instrumente,retko ko to sterilise,ako i sterilise ne uradi valjano.Tako da,imate toliko toga na trzistu,malo truda i sam svoj majstor.Bolje zivot i zdravlje,nego trendovi i zivot o koncu.Toliko..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA