Žena tvrdi da ima alergiju na Wi-Fi: "Čim sam isključila ruter, odmah mi je bilo bolje"

A evo koji su simptomi njene neobične alergije...

  • 6
wi fi kompjuter ruter Foto: Pixabay

Žena koja tvrdi da ima alergiju na wi-fi otkrila je za "Dejli mejl" simptome: slabost, nedostatak daha, osećaj trnaca u koži lica.

Sedamdesetogodišnja Rozi Gladvel iz Britanije potrošila je hiljade funti kako bi se zaštitila od elektromagnetske radijacije, a sada se plaši i da će joj uvođenje 5G mreže dodatno naškoditi zdravlju.

Verovali ili ne, dijagnozu je sama sebi postavila, a kada je trebalo da ide na porodični odmor u Španiju, potrošila je 400 funti na bakarnu vreću za spavanje u kojoj je provela 30 sati na trajektu koji ima wi-fi mrežu.

- Jako se plašim budućnosti. Imam dovoljno sreće što sam se zaštitila, živim u kući na selu gde ne postoje elektromagnetne frekvencije. Ali, sada s uvođenjem 5G mreže, ne znam šta nam budućnost donosi. Jako se plašim.

wi fi kompjuter ruter foto: pixabay.com

Kada joj je pre 6 godina bez razloga bilo loše, pokušala je da ugasi wi-fi i shvatila da su joj svi simptomi prestali.

- Sada nikada ne bih mogla da živim u velikom gradu gde je signal jak. Ako idem sa suprugom na večeru, onda nosim dozimetar sa sobom i merim gde je najblaža frekvencija, pa tu sednemo. Ako se predugo izložim elektromagnetnim talasima, onda moram da dođem kući i ležim dva dana u krevetu bez televizije i bilo čega.

Zanimljivo je i da nauka kaže da 4 odsto ljudi širom sveta pati od ovakve vrste senzitivnosti i da je to verovatno mala brojka od one koje je zapravo. Međutim, medicina i dalje nije dokazala da elektromagnetne frekvencije mogu izazvati neku štetu telu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    29. septembar 2019 | 10:43

    Medicina je i te kako dokazala da elektromagnetni talasi ostecuju ljudski DNK. Odavno se zna da zracenje strujnih kablova izaziva leukemiju, zasto bi elektromagnetni talasi WIFI mreze bili bezbedni, pogotovo sto smo im izlozeni iz neposredne blizine?

  • Šio mi ga Đura

    29. septembar 2019 | 11:13

    Ako tako gledamo onda svi električni uređaji imaju neku dozu zračenja. Pojedinačno je to malo zračenje ali puta električnih uređaja koje koristimo doći ćemo do zaključka da je najbolje da pogasimo sve električne uređaje pa da se vratimo u kameno doba.

  • Sve je tacno

    29. septembar 2019 | 18:47

    Nazalost, je ziva cinjenica. Ko jos nije osetio na kozi sopstvenoj osetice kad tad..pricam iz licnog iskustva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA