Hrvatska voditeljka i pevačica se obnažila kako bi na sebi demonstrirala samopregled dojki (VIDEO)

Kako kaže, obično žensko telo bez ulepšavanja

  • 3
ida prester

foto: printscreen/youtube/Nismo same

Hrvatska voditeljka i pevačica Ida Prester oduševila je žene širom regiona kada je podelila video u kojem detaljno objašnjava kako izvršiti samopregled dojki.

Budući da je u toku mesec borbe protiv raka dojke, Ida je u saradnji sa organizacijom Nismo same podelila video tutorijal u kojem detaljno na sebi demontrira kako pregled treba da izgleda.

- Oba moja roditelja su preživela rak. Tata ima uredne nalaze zadnjih 25 godina, mama zadnjih 5. Živi su samo zbog rane dijagnostike. Radi svih vas mama, ćerki, prijateljica i mojih prijateljica koje možda imaju tumor, a još ne znaju, snimila sam ovaj video. Obično žensko telo, grudi jedne majke, bez ulepšavanja. Telo nije tabu, bolest nije tabu. Drage dame - pratite tutorijal, čim možete dignite se od kompjutera, zatvorite se u WC ako ste na poslu i krenite u samopregled. Svaka minuta je važna. - napisala je Ida na svom Fejsbuku.

U nastavku je podelila video koji bi svi, pa čak i oni mlađi od 30 godina trebalo da pogledaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA