≫ 

Nervni slom koji je ceo svet pratio uživo: Izdali su je upravo oni koji je trebalo da je štite

Godina 2007. svakako će ostati upamćena kao godina u kojoj je ceo svet uživo pratio nervni slom Britni Spirs

  • 0
Britni Spirs celava Foto: Profimedia/Backgrid

Telohranitelj američke pevačice Britni Spirs navodno je dojavio paparacima gde se Britni uputila u toku nervnog sloma, što joj je umnogome odredilo njenu dalju karijeru, ali i privatan život.

U emisiji "Britney Spears: Breaking Point" koja je nedavno emitovana na američkom kanalu 5 otkrivene su nove informacije o događaju koji je promenio dalji tok karijere Britni Spirs.

Naime, emisija je pružila uvid u užasan četrnaestomesečni period života najveće pop zvezde koja je pred očima celog sveta te 2007. godine doživela nervni slom.

Kako je izgledao nervni slom Britni Spirs?

Frizerka Ester Togonzi u čijem je vlasništvu bio salon u kojem je Britni obrijala svoju glavu, otkrila je da je jedan od njenih telohranitelja navodno primili novac od paparaca koji bije uslikali u nervnom rastrojstvu.

- Imala je dva telohranitelja koji je trebalo da je štite od paparaca. Jedan od njih se napravio lud i pustio ih da dođu i uslikaju je u tom stanju. - rekla je ona dodajući da je imala roletne sa spoljne strane salona koje je neko neprestano podizao. - Sve vreme sam vikala 'Ovde nema nikoga, zašto ih dižete?'. E, ubrzo sam saznala da se upravo tu krio paparaco. Nije mi bilo jasno zašto. Salon je bio prazan, ali smo videli smo hitnu pomoć i policiju ispred, a onda je neko pokucao i rekao da Britni Spirs želi da uđe. Ušla je, a ja sam je pitala kako mogu da joj pomognem. Rekla mi je da želi da obrije glavu. 'Ne, ne želiš' objasnila sam joj. 'O, da. I te kako želim', odgovorila mi je.

Britney Spears, Britni Spirs Foto: Profimedia/Backgrid

Ester kaže da je mislila da će se paparaci međusobno poubijati u nameri da je što više islikaju - penjali su se jedni na druge, a jedan telohranitelj je zaista čuvao vrata salona kako ne bi ušli unutra.

- Dok sam se vratila nazad Britni je već uzela mašinicu i počela da je testira na svojoj glavi. Još jednom sam pokušala da joj objasnim da ne želi da uradi to i da je sutra novi dan. Zvonio mi je telefon, otišla sam da se javim, a ona je pobegla u drugu prostoriju i obrijala glavu.

Ne znajući previše o njenom privatnom životu, Ester je mislila da ima samo jedno dete, pa je pokušala da joj apeluje da misli na njega.

- Rekla sam joj da bi odluka da obrije glavu trebalo da prenoći, ali nisam mogla da je odgovorim od toga. 'Da li znaš da će sutra svi tinejdžeri širom planete želeti da obriju glavu?', pitala sam je. Ona nije marila uopšte.

Nažalost, Britni je istrajala u svom naumu, a bivši paparaco Dano Ramos nedugo nakon toga otkrio je da su agencije zaradile "neverovatne svote novca" na ovim fotografijama, "ako ne i milione".

Do nervnog sloma Britni Spirs, koji je gledao ceo svet dovela je borba za starateljstvo nad dva sina sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnom.

Šta se danas dešava sa mentalnim zdravljem Britni Spirs?

Britni Spirs Printskrin: Instagram/britneyspears

Pop zvezda je danas pod starateljstvom koje se obično koristi među starijim osobama koje pate od bolesti demencije i za one koji nisu u stanju da se brinu o sebi.

Otac Džejmi je njen zakonski staratelj koji ima pravo da raspolaže sa njenim bogatstvom vrednim 47 miliona dolara, ličnim stvarima, ali je i odgovoran i za njeno mentalno zdravlje.

- Starateljstvo nije zatvor. To pomaže Britni da donosi poslovne odluke i upravlja svojim životom na način na koji je i do sada radila. - istakao je njen menadžer Lari Rudolf.

Prema sudskim dokumentima, Džejmi može da je usmerava u vezi sa profesionalnim obavezama i aktivnostima, sve dok to odobravaju njen tim lekara.

Takođe, Britni se ne sme ni udati bez odobrenja staratelja, pa je tako otac zadužen i zakonski da je štiti od "negativnih uticaja".

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA