Mame su izabrale: Imena i prezimena 20 najboljih ginekologa u Srbiji

Mame su pažljivo ocenjivale svaki segment porodilišta, a najveće ocene mame su dale upravo lekarima i babicama koji su im pomogli na porođaju

  • 66

U istraživanju "Kakva su nam porodilišta", koje je sproveo portal Bebac.com učestvovalo je više od 12.000 mama koje su bile u prilici da ocene svoje iskustvo i boravak u porodilištu, ali i svoje ginekologe.

Mame su pažljivo ocenjivale svaki segment porodilišta, a najveće ocene mame su dale upravo lekarima i babicama koji su im pomogli na porođaju.

Ono što mame ipak zameraju jeste nedovoljno osoblja, nedostupnost lekara i babica nakon porođaja, usled čega, kako one smatraju, nisu dobile adekvatnu podršku kada je u pitanju boravak u porodilištu nakon porođaja, informisanost od strane lekara, podršku oko dojenja i nege bebe.

20 nagrađenih ginekologa 

Na osnovu dobijenih rezultata, izdvojena su 20 lekara koje preporučuje najveći broj mama u Srbiji.

Ovo su najbolji ginekolozi u Beogradu:

1. Dr Dejan Dimitrijević

2. Dr Rajko Nikitović

3. Dr Igor Plješa

4. Dr Ilija Golubović

5. Dr Predrag Mitrović

6. Dr Nemanja Stojanović

Ovo su najbolji ginekolozi u Vojvodini:

1. Dr Dragan Stajić

2. Dr Goran Gavrilović

3. Dr Dragana Višnjevac

4. Dr Đorđe Petrović

5. Dr Slobodan Živković

6. Dr Desimir Đukić

Ovo su najbolji ginekolozi u južnoj, istočnoj, centralnoj i zapadnoj Srbiji:

1. Dr Dragana Radović

2. Dr Vanja Isaković

3. Dr Milan Stefanović

4. Dr Mirjana Paunović Kokošar

5. Dr Marija Šorak

6. Dr Predrag Miholjčić

Nagrađena su i dva ginekologa koja ne rade u porodilištu, ali ih preporučuje veliki broj mama koje su upravo kod ovih ginekologa vodile trudnoću.  Iz privatne ordinacije najveći broj preporuka dobila je dr Aleksandra Novakov Mikić, ekspert iz oblasti prenatalne dijagnostike iz ordinacije Novakov i sar. u Novom Sadu.

Doktor koji radi u Domu zdravlja, a takođe je pokupio najviše glasova i preporuke od naših mama je dr Dragoslav Vuković iz Pančeva.

Iz portala Bebac.com podsetili su ginekologe na odgovornost koju ova visoka ocena nosi: Mame očekuju da budete još bolji!

(Telegraf.rs/Bebac.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    3. maj 2020 | 21:33

    Definitivno najbolji doktor i divan čovek je dr. Nikola Cerović, GAK Narodni front, Beograd.On je uspešno vodio moje dve visokorizične trudnoće i dva puta me porodio carskim rezom.Sve pohvale i još jednom, ovim putem veliko HVALA za njegovo znanje, iskustvo i profesionalnost! ❤❤❤

  • Jagodinka Simonović

    7. decembar 2019 | 15:21

    Prof. dr Olivera Kontić Vučinić. Možda čak i najbolji ginekolog u Višegradskoj. Nije rečita ali kad postavi dijagnozu to je to nema lutanja već konkretna stvar. Inače je veliki stručnjak za ekpertski ultrazvuk.

  • Jelena

    7. decembar 2019 | 15:07

    Dr Kontic u Visegradskoj ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA