UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Nakon nehigijenske operacije, silikoni joj doslovno ispadali iz grudi

Ugradnja silikona je umalo nije koštala života

  • 4
Džudi Hernandez foto: printscreen/youtube/E! Entrataiment

Tridesetsedmogodišnja Džudi Hernandez sa Roud Ajlenda pre nekoliko godina ugradila je implante u Dominikanskoj Republici.

Međutim, tek kada je potražila pomoć najboljih svetskih plastičnih hirurga dr Terija Dubrova i dr Pola Nasifa, svet je saznao za šokantno stanje u kom se nalazi.

Naime, majka četvoro dece ostala je doslovno sa otvorenim ranama na obe dojke nakon što je posle operacije dobila infekciju rezistentnu na antibiotike. Rane su bile toliko velike da su implanti počeli da joj ispadaju.

- Otišla sam u Dominikansku Republiku da ugradim implante. Posle osam meseci shvatila sam da to nije bila operacija već masakr. Doslovno sam plakala svaki dan. Bilo je užasno i umalo me je koštalo života - ispričala je u emisiji "Botched".

Čim se vratila u Ameriku dobila je temperaturu, a rane su počele da se otvaraju.

- Jedan implant mi je ispao i, srećom, uhvatila sam ga rukom - rekla je i dodala da je doktorka u Americi bila šokirana onim što vidi - Priznaćete da nije normalno da vam implanti ispadaju svaki put kada perete zube.

Na kraju je završila u bolnici gde su je bezuspešno lečili od bakterije koju je zaradila u obe dojke i gde su vakumski pokušavali da joj zatvore rane posebnom VAC procedurom.

Džudi Hernandez foto: printscreen/youtube/E! Entrataiment

Džudi ima dvadesetogodišnjeg sina koji će uskoro dobiti dete zbog čega želi da "popravi" svoje grudi kako bi mogla mirno da nastavi život i bude tu za svoje unuče.

- Osećam se mlado. Nemam partnera i želim da sredim svoj život. Ne želim zauvek da budem sama.

Operacija koju je pratila emisija "Botched" prošla je uspešno, a implanti su izvađeni zbog rizika od ponovne infekcije. Sada ima prirodne grudi.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli kg

    15. januar 2020 | 12:34

    Prirodne su najbolje, pa nek sad stavlja silikone

  • JO

    15. januar 2020 | 14:45

    Kome su izoperisane, nafilovane i rolovane žene lepe? Pa svaka žena je na svoj način lepa i sigurno ima kome se baš baš takva dopada. Ono što danas devojke i žene sebi rade je katastrofa. Sve liče jedna na drugu pri čemu su ružnije nego što su bile.

  • 534

    15. januar 2020 | 14:09

    Moj automehaničar bi joj ih bolje ugradio. Ne bi ispadale i dobila bi garanciju. Zašto žene ovo sebi rade?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA