Ceo internet priča o ovim pozama za spavanje: Koji je tvoj omiljeni položaj?

Jedna fotografija sa Tvitera pokrenula je pravu debatu koja se tiče idealnog položaja za spavanje

  • 10
Poze za spavanje

Printskrin Tviter / Allan Bell

Ležanje na stomaku, leđima ili boku su najčešći položaji za spavanje, ali pojedinci takođe vole da zauzmu pozu fetusa ili da obgrle jastuk tokom noći.

Iako je postoji nekoliko najpopularnijih načina za spavanje, na Tviteru se pojavila fotografija na kojoj je prikazano čak 18 različitih pozicija.

Nakon objavljivanja post je ubrzo osvojio 10.000 lajkova i ogroman broj komentara u kome su ljudi podelili koliko vode računa o položaju svog tela tokom spavanja, ali i komentarisali prikazane položaje.

Tako je najpopularnija poza među korisnicima ove društvene mreže prikazana pod rednim brojem 9, na kojoj muškarac leži na stomaku dok rukama grli jastuk. Mnogi smatraju da je upravo ona najudobnija.

 

Poze broj 13 i 18 su najlošije ocenjene, a mnogi su se složili da bi posle jedne prospavane noći probudili ukočeni, bolnog vrata ili sa oštrim bolom u leđima, trncima u nogama i u stopalima.

Sa druge strane položaji za spavanje obeležni brojevima 7, 10 i 16 su upoređene sa scenom ubistva.

Koji je vaš omiljeni položaj za spavanje? 

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA