≫ 

Bizarna masturbacija: Novi trend obećava produženo zadovoljstvo, ali onda sledi neprijatan ishod

Lekari upozoravaju muškarce da prestanu da koriste ovu neobičnu metodu masturbacije jer može da bude štetna po naše zdravlje

  • 5

Ne prođe mnogo, a da se internetom ne proširi neki novi trend koji obećava bolji i duži orgazam... Ovog puta muškarci su bili maštoviti, te su pronašli novi način za masturbiranje koji se masovno proširio među pripadnicima mlađe generacije.

Reč je o samozadovoljavanju uz pomoć banane koja, kako su istakli muškarci, imitira oralni seks, upavo zbog sluzi koja se nalazi u kori, te navodno produžava zadovoljstvo.

Samozadovoljvanje sa bananom je lako... Muškarci ubacuju svoj penis u oguljenu koru banane dok masturbiraju, a pojedini su čak zagrevali koru u rerni kako bi postigli još bolji osećaj.

- Samo oljuštiš bananu (možeš da je pojedeš kasnije), postaviš koru na penis i masturbiraš. Sluz iz banane je odličan lubrikant - napisao je jedan korisnik Redita koji je isprobao ovu tehniku.

banana

Foto: Pixabay.com

Nakon što su mnogi korisnici interneta putem raznih foruma i internet platformi pisali o ovoj neobičnoj metodi za postizanje orgazma, u medijima su se oglasili svetski lekari kako bi upozorili muškarce da nikako ne koriste ovu voćku za masturbiranje.

Kao glavni razlog navodi se da banana može da izazove osip i rane. U nekim slučajevima, odnosno ukoliko protein koji se nalazi u korici voća dospe do kože, može da se pojavi i infekcija praćena upalom kože.

- Možete da izazovete pojavu osipa i rana na penisu, što dalje može da dovede do užasnog bola i  infekcije - kazala je doktorka Dijana Gil.

WC, Toalet, Mokrenje, Piškenje, Uriniranje, Mokraća, Masturbacija, Gaće, Farmerke, Seks, TAMABEPA, Donji veš, Penis, Manijak, Masturbacija, spuštene gaće, farmerke

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Lekari upozoravaju da novi način masturbiranja može posebno da bude opasan za muškarce koji imaju problema sa alergijama. 

- U slučaju da je osoba alergična na bananu, verovatno je alergična i na druge supstance kao što je lateks, ili na neko drugo voće i povrće. Pa, ako ste alergični na lateks kondome verovatno ste alergični i na koru banane - dodala je.

Inače, ovo je samo jedan od trendova u masturbiranju koji se pojavio u poslednje vreme. Nedavno su muškarci otkrili da koriste pastu za zube kako bi duže mogli da se samozadovoljavaju. Maštovite su bile i žene. Nekoliko korisnica interneta je priznalo da je probalo da koristi zubnu pastu kako bi suzile svoju vaginu.

Video: Žene ovih horoskopskih znakova najviše masturbiraju, da li ste i vi na ovoj listi?!

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A maki

    22. januar 2020 | 23:23

    Pfff bzv spika a ribe sto guraju banane i krastavce patlidzane 🤣

  • Što

    22. januar 2020 | 23:38

    Šešelj reče onomad OKLIZNUO SE NA KORU BANANE...

  • Сале

    22. januar 2020 | 23:58

    Умоболан свет давно прешао игрицу.Ресет под хитно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA