≫ 

Dobrim jutarnjim navikama protiv stresnog načina života

Ujutru nam je potrebno nešto što će nas što pre razbuditi i rasaniti

  • 0
Black n Easy Foto: Black n Easy Facebook

Postoji jedna stara dobra izreka "Po jutru se dan poznaje". Iako nam jutro dobro počne, dan može da bude još bolji. Ali hajde da ne pričamo odmah o celom danu. Zadržimo se na jutru i kako da od ovog doba dana napravimo najproduktivniji deo dana uopšte.

Baš zbog činjenice da se mnogima po jutru dan poznaje, jutro i jeste najvažniji deo dana. Većina nas tokom jutra u kratkim vremenskim intervalima izvršava mnogo obaveza. Zato je veoma važno da se dobro organizujemo i ovaj period dana iskoristimo na najbolji mogući način.

Za početak, potrebno je da se što pre razbudimo, a onda i rasanimo kako bismo podigli nivo koncentracije za dan koji je pred nama. Čak i u onim jutrima kada se uspavamo, odlažemo budilnik i nije nam ni do čega, i na kraju svuda kasnimo, važno je da pronađemo makar trenutak u kojem uživamo, kako bismo se psihički pripremili za predstojeće zadatke. A šta je najbolje za razbuđivanje, iako se odgovor prirodno nameće svima nama kojima je kafa najprijatniji jutarnji ritual... A budući da živimo ubrzanim načinom života, i ovde je najprirodniji izbor Grand Black'n'Easy kafa, ona prava savršena turska kafa iz kesice, koja se priprema brzo i lako, a pruža zadovoljstvo za sva naša čula. 

Nije tajna da šolja kafe daje veliku dozu energije čak i u najsumornijim jutrima i pruža intenzivan početak dana. A opšte je poznato da je kafa najbolji razbuđivač, jer kofein i njeni ostali sastojci imaju aktivno dejstvo na ljudski organizam, pokreću pospani um i pripremaju telo za dan koji je pred nama.

Kako biste prestali da se borite sa sobom i sa vremenom, i sa žurbom i panikom, izdvojite za početak samo malo vremena, svega 60 sekundi za pripremu i uživanje u šolji dobre turske kafe. Jer zaista, Grand Black'n'Easy je prava turska kafa koja se priprema bukvalno za jedan minut. Štedi vreme i idealna je za jutro kada nam je kafa koja se sprema za minut najpotrebnija.

Jutro Foto: Pixabay

Ova prava turska kafa, koja je odličan izvor energije, razbudi u trenutku. Olakšajte sebi jutro, ugrejte vodu u ketleru, sadržaj kesice prelijte vrelom vodom i prepustite se punom ukusu prave turske kafe.

Više nećete imati izgovor da ne uživate u prvoj jutarnjoj kafi kod kuće. A još manje da budete takozvani jutarnji mrgud, koji je ustao na levu nogu.

Video: Ruska ljubav uz jutarnje rutine za sreću i zdravlje

(Telegraf.rs/PR/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA