≫ 

Slavna glumica otkrila šokantne vesti: Svima je bilo drago kada je pobedila rak, ali on se vratio

Šenon Doerti je otkrila da njena borba nije gotova

  • 1

Skoro tri godine nakon što je objavila da je ušla u fazu remisije, zvezda serije "Beverly Hills, 90210" Šenon Doerti otkrila je da se rak vratio.

Četrdesetosmogodišnja glumica je gostujući u vestima televizije "ABC" otkrila da se već godinu dana u tajnosti ponovo bori sa rakom dojke kojem nije dozvolila da utiče na njen posao.

- Mislim da još uvek nisam procesuirala sve. To je bila gorka pilula koju je trebalo svariti na mnogo načina. Ima dana kada se pitam zašto baš ja, da li sam to zaslužila, da li je iko tako nešto zaslužio? Niko nije, narvno. Ipak, moja prva reakcija je uvek briga kako ću da kažem mami i mužu.

Osvrnula se i na smrt svog kolege i prijatelja Luka Perija koji je umro u martu 2019.

- Čudno je što ja sve vreme imam dijagnozu, a on živ i zdrav ode pre mene. Jako sam se šokirala i najmanje što sam mogla da uradim jeste da prihvatim ponudu da snimimo rimejk. Još uvek nisam uradila dovoljno za njega.

Šenon Doerti Printskrin: YouTube/The Entertainment Spot

Kako kaže, s obzirom na to da se nalazi u 4. stadijumu raka, Šenon uspeva i dalje da radi 16 sati dnevno.

- Naš život se ne zavržava onog trenutka kada dobijemo dijagnozu. Imamo još za šta da živimo. Želim da budem upamćena po nečemu što je veće od mene same - zaključila je.

Inače, glumica je takođe odlučila da objavi tužnu vest baš na Svetski dan borbe protiv raka i tako podigne svest o ovoj bolesti.

Video: Ona ima najboljeg muža na svetu: Čeka je druga operacija raka a on je teši pesmom

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник

    4. februar 2020 | 16:00

    Шта је Болест сунце ти љуби

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA