Šutirala balon, pa slomila petu: Koji je najgluplji mogući način na koji ste se vi povredili?

Ozbiljne povrede nastale iz potpune gluposti

  • 8
povrede, lutka foto: pixabay.com

Nekada se u životu ozbiljno povredimo iz tako glupog razloga, da često i slažemo lekara kako nas ne bi bilo sramota.

Jer ko želi da prizna da je slomio rebro u nameri da dohvati čips sa poda ili tako što mu je pao mobilni na glavu u ležećem položaju?

Korisnici Reddit-a podelili su svoja iskustva, od kojih su neka zaista bila ozbiljna, ali ujedno i smešna.

Pogledajte u nastavku šta su oni pisali:

- Tuširala sam se u jednom hotelu koji je imao klizav pod. Nagla sam se napred da operem noge, kada mi je zadnjica udarila u kvaku od vrata. Okliznula sam se, ispružila ruke da se dočekam i zapravo dočekala staklena vrata od tuš kabine. Završila sam na pločicama, ali sam se dočekala čelom i nosem. Imala sam ogromno krvarenje, plus mi je lice potpuno oteklo. Lekaru čak nisam ni znala da objasnim šta se dogodilo. Sto posto je mislio da ga lažem - ispričala je jedna žena.

- Da bih zasmejao svoju bivšu, bacio sam čekić na drvo što je više moguće. Čekić je odskočio sa stabla, a ja sam se okrenuo taman tako da me udari u leđa. Čudi me da nisam paralizovan.

- Zakucala sam dojku u vrata zato što sam nosila široke rukave koji su se zakačili za kvaku. Što je najgore to mi se često događa, ali mi je tada ostala ozbiljna masnica.

- Navlačio sam teško ćebe na sebe i odjednom je od težine palo, a ja meni se ruka refleksno vratila pa sam zabio sebi palac u oko.

povrede, lutka foto: pixabay.com

- Ušinuo sam se u nameri da podignem plastičnu kesu. Da, običnu plastičnu kesu. Kako sam se sagnuo, samo je nešto puklo i morao sam nedeljama da idem na fizikalne terapije.

- Ja sam slomila petu šutirajući balon. Šta reći dalje…

- Izašla sam da izvadim namirnice iz gepeka. I dan danas ne znam šta se dogodilo, ali vrata od gepeka su me tačno zaklopila preko vrata.

- Pao sam preko kante za đubre i glavom razbio lampu.

- Drug je hteo da me šutne u zadnjicu, a ja sam se okrenula i tako mi je slomio tri prsta na ruci...

Podelite sa nama u komentarima koji je najgluplji mogući način na koji ste se vi povredili?

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blam

    17. februar 2020 | 18:35

    U kancelariji sam se okliznuo, polomio ruku i razbio glavu. Bio 3 meseca na bolovanju.

  • neka

    17. februar 2020 | 18:23

    Okliznula sam se ispred zgrade. Pala na zadnjicu i zavrsila sa smrskanom potkolenicom, sipkama u nozi i dve teske operacije. Oporavljala sam se godinama.

  • Agent.

    17. februar 2020 | 17:32

    Udario me je drugar sa autom i polomio sam zglob leve noge. Potpuna nezrelost, nepaznja i glupost. On je išao autom prema meni, ja potrčao ka njemu. Put bio mokar, on nije na vreme zakocio i proklizale gume. Rezultat, 3 meseca gips i ne oslanjanje na nogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA