Godinama se borio sa erektilnom disfunkcijom: "Mislio sam da će problem sam od sebe nestati"

"Iako smo devojka i ja ranije imali aktivni seksualni odnos, počeo sam da tragam za izgovorima kako ne bismo imali seks..."

  • 0
Muškarac Foto: Pixabay

- Problem sa erekcijom sam prvi put iskusio pre četiri godine. Majka mi je iznenada preminula, a jedan od moje braće je bio u komi zbog saobraćajne nesreće koja se prethodno desila. Prekrio me je veo tuge i stresa, koji me je proždirao iznutra i uticao na moj libido – ispovest započinje muškarac (40) koji je želeo da ostane anoniman.

- Iako smo devojka i ja ranije imali aktivni seksualni odnos, počeo sam da tragam za izgovorima kako ne bismo imali seks. Kasnije sam saznao da je mislila da sam joj neveran, budući da sam joj kupovao cveće, a izbegavao njene dodire.

Smatrao sam da ako budem dovoljno dugo to odlagao, da će problem nestati. Međutim, nakon osam meseci, odlučio sam da posetim lekara koji mi je predložio načine da se izborim sa stresom.

Kad sam počeo da stremim rešenju, otvorio sam se i svojoj devojci, i time je oboma pao kamen sa srca. Shvatio sam da je trebalo da pomoć potražim ranije, jer bih time izbegao mnogo patnje za oboje. Sad smo bliži i intimniji više nego ikad.

I sa prijateljima sam se otvorio po pitanju erektilne disfunkcije. Nije najprijatnija tema, ali sam se time ponadao da ću ih možda podstaći da i oni ne načine iste greške. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA