≫ 

12 godina imala užasne hronične bolove: Doživela je eksplozivan vrhunac, od tada se samozadovoljava

"Mogu da postignem osam jedinstvenih vrsta orgazma, a čak mogu da doživim vrhunac bez dodira ruke"

  • 1
Hana Ševan Stiven Foto: Printskrin Instagram/hannahshewanstevens

Kako je živeti duže od jedne decenije sa jakim hroničnim bolovima, koji su se širili kičmom, zna samo mlada devojka Hana Ševan Stiven iz Velike Britanije. 

Nakon što je probala skoro sve, od lekova do joge, Hana je slučajno je slučajno naletela na ‘lek’ za svoje zdravstveno stanje dok se zabavljala sa bivšim partnerom. Reč je o orgazmu!

Svakodnevni orgazmi vratili su joj život u normalu

- Nakon što sam 12 godina svakodnevno živela sa teškim hroničnim bolom, otkrila sam sjajan način da ih ublažim - pomoću orgazma. Hroničan bol se pojavio niotkuda, kada sam imala samo 14 godina. Dok sam igrala u svojoj sobi, osetila sam kako se jak bol širi po kičmi i on nikada zapravo nije nestao. Bol se menjao, od blage iritacije do oseća uboda i žestokih bolova koji su podsećali na paralizu - priča Hana.

Hana je godinama obilazila lekare, ali nijedan stručnjak nije znao da postavi tačnu dijagnozu. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hannah Shewan Stevens 🏳️‍🌈 (@hannahshewanstevens) on

- Pre nego što sam otkrila da orgazam ublaža jake bolove, potražila sam pomoć kod raznih eksperata. Međutim, potpuno sam prestala sa svim medicinskim intervencijama pre 18 meseci. U početku sam provela mnoge sate u ordinacijama pokušavajući da nateram lekare da ozbiljno shvate simptome. Neki lekari su mislili da je sve to u moj glavi, drugi su na slepo davali dijganoze, a jedan lekar je insistirao da moram da preterujem, pa sam proveo nekoliko godina izbegavajući dalje preglede i koristila sam tada samo lekove protiv bolova - priča.

Tek nakon sedam godina postavljena joj je prava dijagnoza - fibromialgija

- Kada sam krenula na fakultet, bol se postepeno pogoršavao, sve više vremena sam provodila sklupčana u položaju fetusa nego stojeći. Nakon sedam  godina, dobila sam dijagnozu fibromialgije, baš u trenutku kada sam diplomirala, u 21. godini, a reč je o stanju koje karakterišu jaki hronični bolovi. Trenutno između 1,5 i dva miliona ljudi u Velikoj Britaniji živi sa tim stanjem i nema leka. U proseku je potrebno pet godina da se postavi dijagnoza, a meni je trebalo sedam - objašnjava pacijentkinja koja boluje od retke bolesti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hannah Shewan Stevens 🏳️‍🌈 (@hannahshewanstevens) on

Nisam imala pojma kako da živim sa fibromialgijom, sve dok nisam doživela eksplozivan orgazam

- Izbegavala sam lekare i fokusirala sam se na jogu i meditaciju. Prošle godine sam došla do slučajnog otkrića koje je transformisalo moj život. Kada sam imala seks sa bivšim partnerom, doživela sam eksplozivni orgazam koji je ugasio bol prvi put posle pet godina. Taj osećaj normalnosti bio je bolji od bilo kog orgazma koji sam ikada imao. Nakon ovog čudesnog otkrića, proveo sam dane istražujući mogućnosti koje pruža orgazam, pre svega za oslobađanje od bola - ispričala je devojka.

Ukoliko bi počinjala i završala dan uz orgazam značajno bi smanjila prosečni nivo bola za taj dan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hannah Shewan Stevens 🏳️‍🌈 (@hannahshewanstevens) on

-Orgazmi su brzo postali moj alat za upravljanje bolom i u danima kada me fibromialgija ostavi prikovanu za krevet. Tada bih provela dan uz samouzadovaljavanje, u više navrata, samo kako bih smanjila bol. Koristim ovu tehniku već devet meseci i poznajem svoje telo bolje nego ikad.  Sada mogu da postignem osam jedinstvenih vrsta orgazma, a čak mogu i da doživim vrhunac bez dodira - pohvalila se Hana.

Britanka kaže da sada pomoću orgazma može da upravlja svojim zdravstvenim stanjem i da se njeno mentalno zdravlje znatno povoljšalo.

Ona više ne praktikuje programe lečenja, koje su joj ranije propisali lekari, te se potpuno posvetila istraživanju svog tela, koji daje najbolje rezultate za ublažanje bolova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    24. septembar 2020 | 00:37

    Bravo sestro, zdrava i napaljena bila jos 100 godina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA