≫ 

Nećete verovati koliko godina ima simpatičan "dečak": Ceo svet ga gleda i ne veruje da je to istina

Zbog nepoznatog poremećaja ovaj odrasli čovek izgleda kao dečak

  • 0
Denis Vašurin Printscreen: Instagram/denvashurin125

Mnogi bi hteli da izgledaju mlađe nego što jesu, ali to definitivno nije slušaj kod Denisa Vašurina, odraslog čoveka koji izgleda kao 14-godišnjak.

Iako je nepoznat medicinski razlog zbog kog je ovaj Rus stao u rastu posle 14. godine, njegova priča je obišla svet kada je započeo svoj Youtube kanal i u videima objasnio svoju situaciju.

U njegovom izvodu iz matične knjige rođenih piše da je rođen 1987. godine, ali na osnovu izgleda mu definitivno ne biste služili alkoholna pića u baru, prenosi "Gardijan".

Upavo zato Denis voli što živi u malom selu blizu Krasnojarska, a ne u velikom gradu. U njegovom kraju ga svi poznaju i ne treba stalno da ubeđuje ljude da je odavno punoletan.

Slika Denisa sa svojim vršnjacima:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Денис Вашурин (@denvashurin125) on

Jednom prilikom mu se desilo da su ga policajci zaustavili dok je vozio i nisu mu verovali da im je uručio pravu vozačku dozvolu. Radi izbegavanja takvih neprijatnih situacija, Denis želi da ostane u svom rodnom kraju.

On, inače, tvrdi da je ovaj neobični poremećaj uticao samo na njegov izgled i glas jer, kako kaže, leđa ga bole kao jednog čoveka u tridesetima.

A u tome da Denis ne shvati svoj "problem" preozbiljno mnogo mu pomaže devojka, koja mu pruža potpunu podršu u teškim trenucima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Денис Вашурин (@denvashurin125) on

Video: Najsrećniji dečak u Indiji ima dlakavi rep i veruju da je božanstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA