≫ 

Želite da smršate lako i brzo? Pročitajte iskustva žena koje su u tome uspele i kopirajte ih!

Iskustva mladih majki koje su prošle kroz proces mršavljenja tokom karantina mogu da vam budu od velike koristi

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Grupa mama iz Australije, okupljene u grupi “Zdrava mama”, podelila je svoja iskustva u vezi sa gubljenjem viška kilograma.

Hana Pek smršala je 34 kilograma za 18 meseci zahvaljujući posebnoj strategiji koja je podrazumevala svakodnevnu fizičku aktivnost i malo brige oko pripreme hrane. Od svojih navika nije odustajala ni u vreme karantina.

Vežbanje:

  • HIIT trening tri puta nedeljno
  • Trčanje ili brza šetnja dva do tri puta nedeljno
  • Vožnja bicikla dva do tri puta nedeljno

⚡️How to lose 5kg this October⚡️ https://www.healthymummy.com/how-to-lose-5kg-this-october/ Hannah started losing 5kg with us then went onto lose another 25kg!Posted by The Healthy Mummy on Субота, 26. септембар 2020.

Hanini saveti

1. Kontrolišite porcije

Briga o količini hrane koju ćete pojesti mora da bude na vrhu lestvice vaših prioriteta. Ako preterate sa količinom, nema vam spasa - ugojićete se!

2. Budite fizički aktivni

Nekim ženama je potrebno samo da svakog dana šetaju i ponekad odrade vežbe snage da bi bile fit. Neke druge će morati da se satima preznojavaju u teretani kako bi pokrenule proces mršavljenja. Da biste brže postigli rezultate, kombinujte šetanje sa trčanjem.Uključite trening snage, jer on pomaže bržu izgradnju mišića, a to znači i da ćete sagoreti više kalorija čak i kada sedite ili spavate.

3. Isključite prerađene namirnice

Jedite hranu, a ne proizvode. Beli hleb i peciva od belog brašna zamenite testeninom od integralnog brašna - bićete duže siti.

foto Pixabay foto Pixabay

Kajli je izgubila 37 kilograma za nekoliko meseci samo zahvaljujući tome što je izbacila šećer iz ishrane. Granole, musli, kolači, slatkiši i slane grickalice koji su činili osnovu njenog jelovnika pre nego što će se upustiti u izazov i priključiti grupi "Zdrava mama" postali su prošlost.

WOW!! AMAZING inspo from Kylie 🎉🎉👏👏 Kylie says "I’ve lost 38 kg, three dress sizes - going from a size 16 to a size 10,...Posted by The Healthy Mummy on Недеља, 20. септембар 2020.

Kajli je počela da jede zdravu hranu - puno svežeg voća i povrća, jaja, orašaste plodove, meso i zdrave masti, a rezultat je više nego očigledan:

This mum lost 14 kilos on the 28 Day Weight Loss Challenge in just 6 months!! 😱💪🏻 Read all about it - https://www.healthymummy.com/incredible-results-just-6-months/Posted by The Healthy Mummy on Понедељак, 28. септембар 2020.

“Skinula sam čitavu jednu osobu sa svog tela”

Kim Vajt izgubila je 37 kilograma za 13 meseci, a njen najjači motiv bio je brojka na vagi.

- Čak i ako izgubite samo pola kilograma, to može da vam bude sjajna motivacija da nastavite sa novim, zdravim navikama - tvrdi Kim.

Ona je, primera radi, svaki put kad bi smršala podizala uvis onoliko kilograma koliko je izgubila. Najsrećnija je, kaže, bila kada je brojka na vagi pokazala da je postala 30 kilograma lakša.

- Podigla sam svoju kćerku koja je imala 30 kilograma, izgubila sam čitavu jednu malu osobu, i to je bio moj najveći uspeh - kaže Kim.

WOW!! 🤩🤩 GO Kim!!!! Join her here - https://secure.healthymummy.com/healthy-mummy-platinum/ “My healthy mummy journey...Posted by The Healthy Mummy on Петак, 21. август 2020.

Njena ishrana podrazumevala je puno voća i povrća, kao i male količine mesa i žitarica od celog zrna. Od fizičke aktivnosti upražnjavala je samo svakodnevne šetnje u trajanju od najmanje sat vremena. Trudila se da poslednji obrok nikada ne bude posle šest sati popodne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA