≫ 

Dečko je polio kiselinom i uništio joj lice: Imala je više od 250 operacija, a sada krasi naslovnice

Prelepa plavuša preživela je horor zbog bivšeg dečka

  • 0
Kejti Piper foto: Instagram/katiepiper_

Kejti Piper (36) uspela je da se izbori sa svim životnim nedaćama. Još od stravičnog napada kiseline koji je promenio njen izgled,  suočavala se sa svim - od zurenja ljudi na ulici do zlobnih komentara koje je dobijala na društvenim mrežama. 

Kejti Prejs je takođe izgradila impresivnu karijeru - osnovila je dobrotvornu organizaciju u Velikoj Britaniji posvećenu rehabilitaciji preživelih od opekotina. Ona je zaštitno lice brenda za negu kose Panten, vodi podkast i često se fotografiše za naslovnice magazina.

Kejtin život se promenio kada je imala samo 24 godine

Pre 12 godina, Kejti se preselila se iz porodične kuće u Andoveru u Hempširu i odlučila da živi u Londonu. U periodu dok je radila za jednu medijsku kuću, odnosno snimala televizijske emisije, na Fejsbuku ju je kontaktirao čovek po imenu Dani Linč.

Rekao joj je da studira računarstvo, a kako je imala sa njim 30 zajedničkih prijatelja na ovoj društvenoj mreži, pomislila je da ih okružuju isti ljudi. Nakon što ju je osvojio brojnim divnim porukama, počela je da se viđa sa njim.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_) on

Međutim, ubrzo je počela da sumnja u njegove priče, a onda se njena ljubavna priča pretvorile u horor.  Linč ju je silovao, a zatim naredio svom saradniku Stefanu Silvesteru da je polije sumpornom kiselinom. 

Kejti je bila stravično povređena, izgubila je kapke, deo nosa i jedno uvo, i imala je više od 250 operacija.

Dok je bila u bolnici, ležeći nepokretna, u agoniji, medicinska sestra je počela da joj govori o Bogu, otkrila je ova hrabra žena u poslednjem intervjuu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

- Da je iko znao, verovatno bi bila otpuštena zbog kršenja etike raspravljajući o religiji. Ali ona je to radila samo iz dobrote, kako bi me utešila. U tom trenutku sam zaista osetila da je moj život gotov. Ali sećam se da mi je rekla: 'Stvari se dešavaju s razlogom. Ovo nije kraj. Bog vam sprema velike stvari.' Te noći sam se prvi put molila. Tada se dogodila najčudnija stvar. Soba se činila neverovatno svetlom i osećala sam da me obavija topao zagrljaj. Glas u mojoj glavi je rekao:' Sve će biti u redu'- ispričala je ona.

Jasno je da Kejt veruje da je osećala božansko prisustvo, a upravo vera joj je pomogla da se nosi sa velikim izazovima.

Kejti je poslednju operaciju imala u julu, kada su lekari presadili kožu sa pazuha na kapak, a Kejti kaže da je imala ogromne modrice nakon procedure. Modrice su bile toliko velike, da su se deca uplašila kada bi je videla.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_) on

Zahvaljujući pozitivnom razmišljanju i veri u bolju budućnost, ova hrabra devojka uspela je da prihvati da će ožiljci ipak ostati na njenom licu, ali i da se nosi sa činjenicom da je napadač Stefan Silvester pušten iz zatvora 2018. godine, nakon što je odležao samo šest godina kazne.

Sada se nada da će njena životna priča pomoći drugima da shvate da apsolutno svi imamo dovoljno snage u sebi da se nosimo sa najvećom krizom i problemima koji nam se nađu na putu.

Svojim poslednjim potezom, odnosno transparetnim pričanjem o najtežim trenucima i snagom koju je dobijala iz vere, ona to sigurno čini. 

Video: Prerušio se u ženu i napao devojku koja je prolazila kraj njegove zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA