Bivši joj je prosuo kiselinu po genitalijama: Više neće moći da ima intimne odnose

Ona nikada više neće moći da ima intimne odnose

  • 2
Renner Erika Printscreen: Youtube/ATVMađarorszag

Mađarica Erika Rener je 2013. godine bila žrtva najbrutalnije i nehumane osvete, nakon što je raskinula sa svojim dečkom. Njen bivši momak je prosuo kiselinu po njenim genitalijama, a ona više nikada neće moći da ima intimne odnose. Zbog trauma već 7 godina ide kod psihoterapeuta.

Erika Rener iz Budimpešte je bila u kratkoj vezi sa pedijatrom Kristianom Bene, a nakon što je uvidela njegovo agresivno ponašanje rešila je da raskine sa njim.

Iako mu je na lep način saopštila svoju odluku, lekar nije mogao da se nosi sa činjenicom da više neće biti zajedno, te se odlučio za brutalnu osvetu, kakvu mađarska javnost ne pamti.

Kada je jednog jutra žena napustila stan i krenula na posao muškarac ju je dočekao u hodniku, gurnuo i uspavao eutonazijom, ukradenom iz bolnice u kojoj je radio kao lekar.

Nakon toga je prosuo kiselinu po genitalijama žene, ali je ubrzo neutralisao da njegova bivša devojka ne bi umrla zbog opekotina. Njegov cilj je bio da žena nikada više ne može da ima intimne odnose sa drugim muškarcima. Kada je završio, ostavio je nesvesnu ženu i zaključao vrata od stana.

Eriku su pronašli njene kolege kojima je bilo sumnjivo zašto žena nije došla na posao.

Kako se Erika oporavila?

Renner Erika Printscreen: Youtube/444.hu

Na žalost žena nikada nije uspela da se oporavi u potpunosti.

- Moj život nikada neće biti isti, ove povrede su kao stigme, nikada neće da zarastu - rekla je Erika za mađarski portal "444.hu".

Operacija je bila neophodna, međutim žena je do te mere bila istraumirana da je razvila strah anestezije. Više godina terapija i rada sa psihologom je bilo potrebno da se Erika otarasi tog straha i konačno pristane na operacije.

Ona je svesna da će rane opekotina zauvek biti vidljive, ali nada se da će uz pomoć psihologa uspeti da se mentalno oporavi od trauma. 

Pre dve godine su odrađene operacije zahvaljujući kojim je povraćena funkcionalnost organa, međutim, još je čeka nekoliko estetskih operacija. Pošto su u pitanju bile opekotine trećeg stepena, bila je potrebna četvoročasovna teška hiruška intervencija, koja nažalost nije mogla da ukloni sva oštećenja na organu.

Kristian Bene je 2018. godine bio osuđen na devet godina zatvora.

Erika je svesna toga da joj život više nikada neće biti isti, ali pokušava da prihvati svoju situaciju i u tome ima punu podršku svog trenutnog momka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    3. oktobar 2020 | 17:26

    Malo je i dobio, vidi se da je sve dobro pripremio da je uništi, da je ne ubije,da se muči, živi u patnji...

  • Bela

    4. oktobar 2020 | 06:22

    Jadna zena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA