• 15

Dr Nestorović otkrio koliko stvarno iznosi smrtnost od kovida: Zapanjujući podaci šokirali javnost

, Telegraf

Podatke je zvanično objavio Centar za kontrolu i prevenciju bolesti u SAD

  • 15
Dr Branimir Nestorović

foto-ilustracija: Nikola Tomić; pixabay.com

Možda je dr Branimir Nestorović napustio Krizni štab jer mu je, kako kaže, dosadilo da bude "crna ovca", ali to ne znači da je prestao da se interesuje za korona virus.

Tako je pre nekoliko sati na svom Fejsbuk nalogu objavio grafik na kom se vidi kolika je zaista smrtnost od korona virusa SARS-CoV-2.

Izvor podataka je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, a prema njihovim podacima smrtnost od kovida u uzrasnoj grupi do 19 godina je tek 0,00003 odsto!

Nešto veća smrtnost od korone je u populaciji od 20 do 49 godina, gde je smrtnost 0.0002%.

Ipak, u starosnoj grupi između 50 i 69 godina smrtnost se povećava na 0,005 odsto, a najveća je kod onih starijih od 70, tačnije 0,054 odsto.

Poslednji podaci o smrtnosti covid19

Posted by Branimir Nestorović on Thursday, October 29, 2020

Video: Dr Branimir Nestorović o epidemiološkoj situaciji u Srbiji: To je malo predramljeno bilo

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SetFun

    Po hiljaditi put pisem i pisacu.Ono sto potenciraju,a to je smrtnost,nije problem korone.Problem su posledice.Milioni zdravih ljudi po svetu koji su prelezali i blazi oblik a bili su zdravi i mladi sada imaju problema sa srcem,plucima,bubrezima i mozgom.I svi lekari nas ignorisu i ni ne pominju nas na tvu,a jedva i na intenetu.Nije fer.Hocu opet da se osecam dobro kao pre marta.

  • Mare

    Čovek koga je popularnost pretvorila u komedijaša.

  • Zz

    Uvek se setim komentara nekih profesora pre mnogo godina, koji su znali da kažu, da je statistika izmišljena sa ciljem da se opravdavaju određene odluke ili da se pripremite na iste...takođe, da zavisi od statističkog modela-metode koji izaberete a u cilju zadovoljenja prethodnog...vrlo fleksibilan i interpretativan deo matematike od lične i grupne koristi koji vam uvek omogućava da je iskoristite na najbolji način koji svakako ide vama u korist...vreme samo to potvrđuje...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima