≫ 

Medicinska sestra pokazala koliko se njen izgled promenio od početka pandemije: Razlika je velika!

Umor, iscrpljenost i gubitak kilograma

  • 2
Medicinska sestra, korona maske

Foto: Twitter/kathryniveyy

Medicinska sestra iz Tenesija podelila je na Tviteru fotografiju sebe pre početka pandemije korona virusa i jednu tokom, kako bi pokazala šta je 8 meseci napornog rada u bolnici učinilo njenom licu.

Ketrin je jedna od mnogih medicinskih sestara koje od početka pandemije do danas većinu dana i noći provode u bolnici kako bi pomogli zaraženim osobama, ali i onima koji se bore sa nekim drugim bolestima.

Tako je ova 27-godišnjakinja objavila dve fotografije na kojima se vidi kako se njeno lice posle 8 meseci pandemije promenilo - postala je umorna, iscrpljena, a izgled joj se pogoršao.

Medicinska sestra, korona maske

Foto: Twitter/kathryniveyy

- Subota uveče, izašla sam iz sobe pacijenta i završila smenu. Setila sam se dana kada sam maturirala, pre pandemije i shvatila koliko sam se promenila za samo nekoliko meseci. Evo kako izgleda stvarnost našeg posla - napisala je Ketrin koja radi tri dana po 12 i po sati, a onda je tri dana slobodna.

- Više ni ne znam kako je to biti medicinska sestra u normalnim uslovima. Ipak, srećna sam što mogu pomoći i što radim ovaj posao - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žena

    26. novembar 2020 | 12:31

    I ja radim u lageru u inostranstvu i mnogo gore izgledam,posao je težak i intenzivan i ne može svako da ga radi.Respect za medicinske radnike ali....ima nas mnogo koji rade i po dva posla,vremena su teška.I mora se izdržati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA