"Mi smo u ringu sa Tajsonom": Dr Belojević otkrio kad i kako ćemo pobediti korona virus

- Korona virus nas je sada saterao u ćošak i mlati nas svojim aperkatima i krošeima – slikovito je objasnio ovaj stručnjak

  • 6
Dr Goran Belojević Printskrin: Youtube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Dr Goran Belojević, čuven po tome što nigde ne ide bez maske i vizira, uporedio je u Jutarnjem programu TV Prva korona virus sa čuvenim bokserom Majkom Tajsonom.

- Je l' znate šta je dupli dekong? To je kada u boksu, korona virus upoređujem sa Majkom Tajsonom, to je Majk Tajson. Znači, mi smo sada u ringu sa Majkom Tajsonom, on je nas sada saterao u ćošak i mlati nas svojim aperkatima i krošeima. Dupli dekong je dupli gard, to je ovo što ja nosim, maska i vizir, vizirom štitim oči. To je ono što sada savetujem da se uvede u Srbiji, jer će nas Majk Tajson nokautirati i neke će poslati u večno carstvo. To je poruka onima koji ne veruju da virus postoji, smeju se. Oni su kandidati ili za carstvo snova ili za večna lovišta.

Doktor Belojević je još u martu upozorio da će korona virus izazvati velike probleme i da ga se nećemo tako lako rešiti. Sada je otkrio i kada će, po njegovom mišljenju, uslediti kraj pandemije.

- Mislim da će biti isto kao sa Španskom groznicom, znači do kraja sledeće godine. Ja ne znam kako oni planiraju tu Olimpijadu da se održi, ko to da gleda i da učestvuje, niti će sportisti moći da se spreme, niti ko da gleda - prokomentarisao je dr Belojević.

Prema njegovim rečima, „iza ćoška“nas čeka sledeći virus:

- To je večna borba između mikro sveta i nas, doći će neki novi virus, nova bakterija, onda ćemo da je savladamo. Ne mogu oni nikad da prevladaju, to su prirodni zakoni. Ova pandemija bi prošla i da ne radimo baš ništa, sa većim posledicama. To je zakon, virusi ne vladaju, oni imaju svoje protivnike, a to su upravo ove mlečnokiselinske bakterije koje se unose probioticima, to su im najveći neprijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keops

    20. decembar 2020 | 12:06

    Ovom gospodinu sve više verujem, jer kod njega nema politike, nema lažne nade, i stoji iza svake izgovorene reči.

  • Boža zemunac

    20. decembar 2020 | 12:43

    Evo ga još jedan prorok i vidovnjak.

  • Dusan

    20. decembar 2020 | 12:06

    Vi Doktore kao da navijate za Tajsona!Ili hocete da ste cesto na TV ...Bilo bi lepo da ste nesto do sada pogodili,pa da covek i procita nesto sto kazete!Veliki pesimista ali narod ne slusa takve!Uzivajte u boksu...ali i Tajson je padao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA