Ostavio ženi pismo i preminuo od kovida: "Želim da znaš da sam s tobom proveo divan život"

Ostavio oproštajno pismo koje slama srce

  • 3
Bili i Sonja Foto: Facebook/Printscreen/Sonya Kypuros

Ubrzo pre nego što je umro od komplikacija izazvanih  kovidom, čovek iz Teksasa napisao je srceparajuće ljubavno pismo svojoj supruzi govoreći joj koliko je voli.

Bili Loredo (45) primljena je u Medicinski centar McAllen u Teksasu sa korona virusom na Dan zahvalnosti, a dve i po nedelje kasnije preminuo je. Neposredno pre nego što je intubiran, iskoristio je trenutak da napiše mejl svojoj supruzi Sonji Kipuros, dajući joj do znanja da je s njom živeo srećan i divan život za koji ne bi zamenilo ni svo bogatstvo ovog sveta.

Bilijeva porodica izjavila je da se on zarazio kovidom 16. novembra, verovatno na svom poslu.

- Imao je s početka blage simptome, sve se činilo u redu. Prvih nedelju dana imao je samo noću povišenu temperaturu - ispričala je Sonja.

Onda je stanje počelo da se pogoršava i Bili je imao problem sa disanjem. Smešten je u bolnicu, i jedina je bitka bila je da ne završi na mehaničkoj ventilaciji.

- Užasno mi je bilo što nisam mogla biti tamo da ga držim za ruku i što se tamo sam borio za život - izjavila je nesrećna žena.

Njegovo stanje se i dalje pogoršavalo. Neposredno pre nego što su lekari doneli odluku da ga intubiraju, Bili je - sluteći da neće uspeti da se izbori - smogao je snage da napiše mejl svojoj supruzi.

Billy had the best humor and constantly made everyone laugh. I don't believe he ever walked away from anyone without...Posted by Sonya Kypuros on Sunday, 20 December 2020

- Želim da znaš da se svakodnevno borim za svoj život. To radim da bih mogao ponovo da te vidim. Ti si najvažnija osoba u mom životu i nedostaješ mi svaki dan. Znam da nisam uvek savršen čovek, ali dajem sve od sebe. Ti si za mene uvek bila savršena, čak i kad kažem da nisi, kada se naljutim. U 99% slučajeva grešim, a ti si u pravu i to najviše volim. Ako prođem kroz ovo, obećavam da ću biti bolji čovek, s verom u Bogu, u životu i kao suprug. Zaslužila si najbolje, nadam se da ću imati drugu priliku da to popravim.

Ako ne uspem, želim da znaš da sam živeo srećan i divan život s tobom i da ga nikada ne bih menjao ni za sva bogatstva sveta.

Takođe, želim da budeš srećna i nastaviš život bez mene bez žaljenja. Imali smo naše vreme i bilo je divno. Volim te i puno mi nedostaješ. Nastaviću da se borim. Volim te, Bili.

Njegov brat Pedro shvatio je da je to i bilo poslednja Bilijeva komunikacija. To je shvatila i Sonja.

- Bili je bio sjajan čovek. Nedostajaće mi njegov smeh. Mogao si čuti kako odzvanja hodnikom - rekao je Pedro.

Bili je umro u 12 sati 13. decembra, mesec dana nakon što je prvi put oboleo od virusa.

My prayer warriors, Billy's 2nd chest tube went successful and it is draining appropriately now! GOD continue to watch...Posted by Sonya Kypuros on Saturday, 12 December 2020

- Mislim da je pokušavao da mi pošalje poruku da budem srećna bez njega - rekla je Sonja komentarišući pismo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ich

    24. decembar 2020 | 22:22

    Zalosno,zato imamo jedinu nadu da Isus ponovo dodje i novi zivot gde bolesti nece biti!

  • Toma

    25. decembar 2020 | 09:27

    I onda neki kažu virus ne postoji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA