Nikad jednostavnija formula da izračunate koliko vam je čaša vode dnevno: Isprobajte je odmah!

Dr FeelGood objasnio da sve zavisi od težine

  • 2
čaša vode Foto: Pixabay

Dr Saša Plećević poznatiji kao dr FeelGood na svom TikTok nalogu pod nazivom Zona zdravlja deli više nego korisne zdravstvene savete koji privlače hiljade pratilaca.

Ovoga puta je objasnio značaj unošenja vode, ali i koliko je treba unositi na dnevnom nivou.

Iako unos vode prvenstveno zavisi od zdravstvenog stanja i fizičke aktivnosti pojedinca, postoji formula koja vam okvirno može pomoći da izračunate svoju "dozu" vode u toku jednog dana.

Ključnu ulogu igra vaša težina, a kako da izračunate dnevni unos vode saznajte u videu ispod.

@zona_zdravljaKoliko vode je dovoljno vode na dan? Sračunajte lako na osnovu kilaže ... ##zonazdravlja ##drfeelgood ##voda ##hidratacija ##vodajezivot♬ original sound - zona_zdravlja

Inače, dr FeelGood autor je prvog i jedinog ONLINE programa "Zona zdravlja" po promo ceni od 3.999 dinara mesečno, a koji uključuje besplatan fitnes bicikl sa tabletom i potrebnim rekvizitima na revers, besplatan pregled, personalizovan program ishrane, individualno programiran trening, 24-časovnu kontrolu i podršku, kao i njegove savete lično. Dovoljno je samo 30 minuta tri puta nedeljno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    14. januar 2021 | 14:07

    Vrlo neprecizna formula. Mnogo faktura utiču na to. Zato je bolje da sami testirate tako sto ćete jednog dana piti odredjenu količinu vide i pogledaju mokraću da li je tamne boje ili svetle. I tako povecavate ili smanjujete količinu dok ne bude normalno žućkaste boje. Sto je svetlija boja to znaci da je pijete mnogo. Sto je tamnija to znaci da je malo pijete. Nadjite sredinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA