≫ 

Najbolja ishrana za gubitak viška masti kad napunite 45 godina: 4 obroka dnevno koji će vas zasititi

Promena režima ishrane često rezultuje gubitkom vode, a ne masnih naslaga, ali to se događa zbog neadekvatno izbalansiranih obroka

  • 3
ishrana posle 45. godine života; screenshot TikTok/Zona_zdravlja ishrana posle 45. godine života; screenshot TikTok/Zona_zdravlja

Kad pređe 45. godinu života, većina pripadnica nežnijeg pola suočava se sa brojnim promenama u organizmu. Jedna od njih je i nagomilavanje masnih naslaga i teže skidanje suvišnih kilograma.

Problem je u usporenom metabolizmu, naglom ali prirodnom padu hormona i promenama navika u ishrani, pa se čini da se kilogrami brže „lepe“ i da se „gojimo od čaše vode“.

Dr Saša Plećević posavetovao je jednu Sanju koja je zatražila savet kako da na zdrav način izgubi višak masnih naslaga. Sanja ima 45 godina, visoka je 175 centimetara i u vreme pandemije se malo „zaokruglila“ – ima 75 kilograma.

Dr FeelGood preporučio joj je da svakog dana uzima četiri obroka, a na meniju su namirnice koje svi volimo – piletina, salate, sir, jaja, voće, hleb...

Nema preskakanja obroka, nema isključivanja ugljenih hidrata, nema izbegavanja večere... Naprotiv! Pogledajte kako je dr FeelGoodposavetovao Sanju da na zdrav način istopi masne naslage:

@zona_zdravljaKako da izgubite 5kg za mesec dana?! ##zdravaishrana ##visakkilograma ##hrana ##dijeta ##mrsavljenje ##zonazdravlja ##ketering♬ original sound - zona_zdravlja

Inače, dr FeelGood autor je prvog i jedinog ONLINE programa "Zona zdravlja" po promo ceni od 3.999 dinara mesečno, a koji uključuje besplatan fitnes bicikl sa tabletom i potrebnim rekvizitima na revers, besplatan pregled, personalizovan program ishrane, individualno programiran trening, 24-časovnu kontrolu i podršku, kao i njegove savete lično. Dovoljno je samo 30 minuta tri puta nedeljno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    23. februar 2021 | 19:08

    4 puta dnevno po 2 lista zelene salate uz obavezno gledanje u pileći batak 5 minuta nakon konzumiranja salate. Ako za 15 dana ne crknete, smršaćete sigurno.

  • sale

    9. septembar 2021 | 13:35

    Ma da 4 obroka na dan, taman padne nivo insulina ti ga opet dignes, on je glavni krivac za ne mrsavljenje. Zablude da treba imati vise manjih obroka na dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA