Brzi detoks sa kuvanim jajima: Traje 2 dana, čisti organizam i ne škodi zdravlju

Jednostavno rešenje da se otarasite nagomilanih kalorija koje ste uneli tokom praznika

  • 2
Dijamant, jaja, celerm persun, paradajz, salata, hrana Foto: Pixabay

Posle uskršnjih praznika većina ljudi se žali da im kaiš „puca“ zbog uživanja u hrani i piću. To i ne bi trebalo da čudi, posebno ako znamo da je praznična trpeza u Srbiji uvek bogata mastima, ugljenim hidratima i šećerima.

Ukoliko želite da svom organizmu priuštite brzi detoks, dr Saša Plećević, poznatiji kao Dr Feel Good, preporučuje režim ishrane zahvaljujući kom ćete očistiti organizam. Ovaj detoks traje samo dva dana, a ako se pitate da li će naškoditi vašem zdravlju odgovor je - ne.

Jer, belanca imaju malo kalorija i oslobođena su masnoća, sveža salata je puna vlakana i minerala koji su neophodni organizmu, a ugljeni hidrati iz ražanog hleba će utažiti vašu želju za slatkim. Ako dva dana zaredom unesete u organizam po tri žumanca nećete narušiti balans u organizmu, niti će to uticati na porast holesterola. Naravno, budite oprezni ukoliko imate problema sa žučnom kesom - u tom slučaju isključite žumanca i bazirajte ishranu na belancima i svežoj salati.

Doručak:

  • 1 celo kuvano jaje i 4-5 belanaca
  • velika porcija salate prelivena maslinovim uljem
  • parče ražanog tostiranog hleba

Užina:

šaka badema

Ručak:

  • 1 celo kuvano jaje i 4-5 belanaca
  • velika porcija salate prelivena maslinovim uljem

Večera:

ista kao ručak

U toku dana neophodno je da popijete barem dva litra obične vode.

@zona_zdravlja##uskrs ##uskrsnjajaja ##ketodieta ##jaja ##zdravahrana ##zonazdravlja ##drfeelgood♬ original sound - zona_zdravlja

Inače, dr FeelGood autor je prvog i jedinog ONLINE programa "Zona zdravlja" po promo ceni od 3.999 dinara mesečno, a koji uključuje besplatan fitnes bicikl sa tabletom i potrebnim rekvizitima na revers, besplatan pregled, personalizovan program ishrane, individualno programiran trening, 24-časovnu kontrolu i podršku, kao i njegove savete lično. Dovoljno je samo 30 minuta tri puta nedeljno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. maj 2021 | 15:43

    Ovo onaj "dr" koji je izjavio da parče pice ima 1500 kcal 😂😂😂🤣🤣🤣

  • Miki

    4. maj 2021 | 18:44

    Ko jede salatu za doručak?! Ma dajte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA