≫ 

Tragičan ishod izazova: Jutjuber pokušao da izdrži 40 dana bez hrane i vode i preminuo

Posle 10 dana je otišao u divljinu jer su ga, kako je govorio, gradska gužva i buka uznemiravali

  • 4

Vitali Vigranovski (38), Jutjuber iz Rusije, postavio je sam sebi izazov koji se završio tragično. On je hteo da proveri koliko dugo čovek može da preživi bez hrane i vode, ali njegovo telo taj izazov nije izdržalo.

Posle 10 dana je otišao u divljinu jer su ga, kako je govorio, gradska gužva i buka uznemiravali. Prošlo je još 10 dana, a onda je izvestio pratioce da nema energije za fizičku aktivnost i da je smršao, ali da ima osećaj sitosti.

Počeo je da se oseća sve gore, ali to ga nije sprečilo da nastavi svoj eksperiment. Rekao je da je to igra koju je sam prihvatio i kako mu je zanimljivo da prati promene koje se događaju iz dana u dan.

- Telo je potpuno obnovljeno, svaka ćelija - rekao je Vigranovski koji je posle 40 dana ovog izazova, nažalost, preminuo.

Iako se pretpostavlja da njegovo telo više nije moglo da podnese tu patnju, lekari još uvek nisu potvrdili da je eksperiment uzrok smrti, prenosi Anews.

Video: Socijalni eksperiment: Bacao je bebu po ulici, a evo kako su prolaznici reagovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA