≫ 

Isprobala trik za negu sa TikToka i završila u bolnici: Uništila lice i umalo ostala bez vida

Nakon ovog iskustva ima jasnu poruku za sve

  • 5
Tilly Whitfield Foto: Instagram/tillywhitfeld

Zvezda australijskog rijaliti programa "Veliki brat" Tili Vitfeld, potpuno je uništila svoje lice "trikom" za lepotu, koji je pronašla na društvenoj mreži TikTok.

Nedavno su je fanovi na društvenim mrežama pitali zbog čega joj je lice prekriveno ožiljcima, a ona im je na svom Instagram profilu objasnila da je isprobala jedan trik sa TikToka, nakon čega je završila u bolnici.

Naime Tili se u javnosti više puta pojavila sa zelenom maskom od gline preko jednog dela lica, pa je mnoge zanimalo zašto.

- Ovako mi je lice izgledalo samo nedelju dana pre ulaska u kuću, a sad pokušavam da sve prekrijem jakom šminkom ili stavljam masku od gline kako bih sakrila ožiljke - napisala je uz fotografiju na kojoj joj je lice prekriveno crvenih fleka.

Tilly Whitfield Foto: Instagram/tillywhitfeld

Budući da je po licu već imala ožiljake od akni, imala je želju da ih ukloni, pa je na društvenim mrežama tražila savete kako - a onda je naišla na devojku koja u TikTok videu objašnjava da se razne nepravilnosti sa kože mogu ukloniti terapijom, koju sami radite kod kuće.

Nakon što je i sama isprobala taj trik - Tili je završila bolnici s privremenim gubitkom vida zbog velikih izraslina na licu, koje su prouzrokovane infekcijom.

Iako nije navela o kom triku je tačno reč, odnosno koji tretman je sama pokušala da uradi, Tili je apelovala na sve da ne slušaju savete na društvenim mrežama i da sve kozmetičke i slične procedure prepuste profesionalcima. 

- Nemojte slušati savete na društvenim mrežama, u kojima se preporučuje da sami kod kuće radite nešto što bi trebalo da rade stručnjaci u salonima - poručila je Tili svojim pratiocima.

Video: Tragična žurka ruske bogatašice! Bacila suvi led u bazen, poginuo joj muž i dvoje prijatelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    15. maj 2021 | 14:39

    Фасцинирају ме неке ситуације у држави, као на пример, забрана рекламирања здравствених услуга( мада се не поштује), али зато недељне новине , друштвене мреже, врве од разних супер " доктора", супер лекова( који све лече), и што је најгоре ,народ се масовно "пеца" на те измишљотине и глупости!? Најновији пример масера из Београда који у ординацији у самом центру, пет година ради као пластични хирург!!!!????

  • 🙀

    15. maj 2021 | 14:25

    Glupost je večna !

  • SVM

    15. maj 2021 | 15:58

    NE ŽELIM DA ČITAM. SAMO NA NEVIĐENO KAŽEŽ,GLU...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA