≫ 

Kako da na zdrav način izgubite višak kilograma: 4 prirodna sastojka tope masti bez dijete

Gubitak masnih naslaga, bez čuvenog jo-jo efekta koji se javlja kao posledica restriktivnih dijeta, san je svakog ko želi da smrša

  • 2
Žena, fitnes, dijeta, mršavljenje Foto: Shutterstock

Problem gojaznosti je sve izraženiji u populaciji, a svi tražimo jednostavan način kako da se oslobodimo suvišnih kilograma.

Prirodna formula za mršavljenje Mix diet pruža mogućnost da se na zdrav način i bez jo-jo efekta rešite kilograma koji vas "žuljaju" i čine da se ne osećate dobro.

Činjenica je da pored svih obaveza koje danas imamo, za svakodnevne treninge i detaljno bavljenje ishranom često ne ostaje dovoljno vremena. Zato je ova formulu od prirodnih sastojaka savršen izbor, jer se njom izazivaju termogeni efekat u organizmu – tope masne naslage i u isto vreme ubrzava metabolizam.

Mix diet je potpuno zdrav, bez štetnih aditiva, a svaka kapsula se sastoji od prirodnih sastojaka koje čine zeleni čaj, L -karnitin, cimet i jedinjenje CLA.

Ova četiri čarobna, a zdrava sastojka omogućiće vam da bez jo-jo efekta izgubite od pet do 10 kilograma za mesec dana.

- Mix diet je preparat za mršavljenje sačinjen od prirodnih sastojaka koji je prošao klinička ispitivanja i odobren od Ministarstva zdravlja Republike Srbije za primenu - kaže dr Mihajlo Dragićević ispred Mix Natura brenda.

Preparat fitnes, dijeta, mršavljenje Foto: Shutterstock

On podseća da je gojaznost problem modernog vremena i da ga uzrokuje pre svega usporen metabolizam.

- To je proces koji u našem telu pretvara ono što jedemo i pijemo u energiju. Tokom ovog složenog procesa kalorije u hrani i piću kombinuju se sa kiseonikom, kako bi se oslobodila energija koja je potrebna telu za funkcionisanje. Ali savremeni način života sa brzim i nezdravim obrocima stvara više energije nego što je potrebno i taj višak se pretvara u masti - objašnjava lekar.

On dodaje da je Mix Natura tim dugo godina radio testiranje i konačno došao do jedinstve formule koja je u kliničkim ispitivanjima pokazala veliki učinak u smanjenju kilograma, i to bez uključene fizičke aktivnosti.

- Ovaj preparat ubrzava metabolizam i ne dozvoljava pretvaranje viška energije u masti, a već postojeće masne naslage topi na mestima gde se stvaraju - ističe dr Mihajlo Dragićević.

On objašnjava da četiri važne supstance čine Max diet zdravim i efikasnim preparatom: 

1. Zeleni čaj ubrzava metabolizam

Jedinjenje katehin koji se nalazi u zelenom čaju ubrzava metabolizam i potpomaže topljenje masti nataloženih u telu.

Pozitivni efekti zelenog čaja na zdravlje potiču upravo od katehina koji deluju kao antioksidansi, a mogu imati i antikancerogeno, antiflamatorno, antiaterogeno, termogeno i antimikrobno dejstvo.

2. L-karnitin topi masne naslage

Kada telo redovno dobija L- karnitin, masti se brže pretvaraju u energiju, naslage masnog tkiva se tope, a organizam ne oseća glad.

L-karnitin potpomaže i ubrzava proces pretvaranja masti u energiju. Kada ga nema, masti se lakše i brže talože kao potkožno masno tkivo, sporije se konvertuju u energiju, a nedostatak energije telo prepoznaje kao glad i traži hranu.

Cimet Foto: Pixabay

3. Cimet smanjuje apetit

Cimet smanjuje apetit i stvara osećaj sitosti, jer sadrži etarsko ulje koje se prvenstveno sastoji od cinamaldehida koji utiču na smanjenje šećera u krvi.

Nemačka komisija E je odobrila cimet za tretman smanjenja apetita i dispeptične poremećaje kao što su blagi grčevi u GIT, nadimanje i gasovi. Cimet potpomaže varenje, pomaže kod nadutosti, grčeva i gasova i reguliše cirkulaciju u ekstremitetima.

4. CLA sprečava taloženje naslaga

CLA jedinjenje sprečava deponovanje energije u obliku masti, a istovremeno pospešuje brže trošenje nataloženih masti u organizmu.

CLA u organizmu stimuliše rad mišićnih ćelija i na taj način znatno usporava proces taloženja masti u organizmu. Pozitivno deluje na metabolizam proteina i masti i na taj način obezbeđuje energiju svim ćelijama organizma.

- Sva četiri sastojka ovog preparata su prirodni i ono što je važno za sve nas i vas je da je preparat prošao sva klinička ispitivanja i da su ispitanici mršavili pet kilograma mesečno. Zbog svega toga možemo da vam preporučimo našu Mix diet formulu bez neželjenih efekata, a koja je odobrena i od Zavoda za javno zdravlje - poručuje dr Mihajlo ispred Mix Nature.

Preparat na bazi prirodnih sastojaka koji omogućavaju bezbedan gubitak viška kilograma možete naručiti preko mejl adrese info@mixnatura.rs

Video: Bila je teška 172 kilograma, a za godinu dana smršala čak 70! Ne planira da se zaustavi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    11. oktobar 2021 | 12:46

    Ovo mi zapravo deluje skroz ok. Ovo su sve sastojci koje inače preporucuju za mršavljenje i prirodni su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA