≫ 

Aleksandar Sofronijević je nekada imao 128 kg, a danas 85 kg! Ovo je njegov recept za savršen izgled

Poznati harmonikaš nekada nije mogao pertle da zaveže, a danas propagira zdrav život

  • 1

U emisiji Telegraf tv-a, "Nauči od mene" poznati nam otkrivaju svoje veštine i hobije za koje malo ko zna i uče nas kako da živimo kvalitetniji i bolji život.

Malo ko zna da je poznati harmonikaš Aca Sofronijević, koji danas izgleda nikad bolje, nekada bio težak 128 kilograma. Nezdravo se hranio, a zbog viška kilograma imao je i velikih problema i sa leđima. U jednom trenutku odlučio je da promeni svoj život. Počeo je da vežba u teretani, zdravo da se hrani, vozi bicikl i pliva. Plivanje je danas njegova rutina bez koje ne može da započne dan.

"Nisam mogao ni da se savijem, a sviranje mi je bilo otežano jer je harmonika vrlo težak instrument. Shvatio sam da više tako ne mogu da živim i danas savetujem svim ljudima da se rekreiraju. Osim toga, zdravo se hranim, nosim užine i obroke na snimanja i svirke i ne dozvoljavam sebi velika opuštanja. Disciplina je sada deo mog života ", otkriva nam  Aleksandar Sofronijević.

Čemu nas je sve naučio i uz pomoć kog treninga Aleksandar Sofronijević danas izgleda odlično pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Žarko Paspalj: Nije teško biti human

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мали

    9. oktobar 2021 | 22:32

    Браво Ацо свуда и увек треба пропагирати здрав живот👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA