≫ 

Hrana kao saveznik zdravlja: Sanja Marinković ne pije gazirano već 10 godina

Hrana je naš najbolji saveznik za dug i zdrav život, ali nepravilnom ishranom možemo ozbiljno da narušimo svoje zdravlje

  • 1

U emisiji "Zdravi i srećni" Telegraf.tv-a upoznaćemo vas sa svim aspektima zdravlja. Dobićete savete o prevenciji i lečenju brojnih stanja i bolesti od lekara iz zemlje i inostranstva. Čućete i iskustva onih koji su vodili borbe sa zdravstvenim tegobama.

Pravilna i zdrava ishrana postala je jedan od najvećih izazova za savremenog čoveka. Usled brzog tempa života hranimo se nezdravo, pijemo zaslađene napitke, malo spavamo, pod stresom smo i fizički neaktivni, a sve to ozbiljno utiče na naše zdravlje i kvalitet života.

U emisiji "Zdravi i srećni" prof. dr Momčilo Matić otkriva na šta bi trebalo da obratimo pažnju, šta da eliminišemo iz ishrane i kako da ojačamo imuni sistem u ovo doba godine.

Voditeljka Sanja Marinković nam je otkrila koja je njena tajna vitke linije, dala nam je savete kako da pripremimo brz i zdrav obrok i rekla šta nikad ne može da se nađe na njenom tanjiru.

Oktobar je mesec zdrave ishrane, a mi vas podsećamo da uvek pravilno kombinujete namirnice, jedete što kvalitetniju hranu i, naravno, da nam budete zdravi i srećni.

Sve o hrani koju bi trebalo da izbegavamo i hrani koja nas leči, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đokara

    13. oktobar 2021 | 15:52

    I baš se prolepšala zato što ne pije gazirano.... 😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA