Šta je ono što možete da jedete i budete fit, a stomak uvek sit

Svako ko vodi računa o tome šta unosi u svoj organizam, dobro će promisliti o hrani koju konzumira

  • 1
PIK šunke, Foto: Promo/PIK Vrbovec

Pred savremenim čovekom je svakodnevno veliki broj izazova, u koji treba uklopiti obaveze, posao, društveni život, ali i brigu o sebi.

Kako zdrav način života podrazumeva i dobar odabir namirnica, svesni smo da su redovni i kvalitetni obroci od velike važnosti. Svako ko vodi računa o tome šta unosi u svoj organizam, dobro će promisliti o hrani koju konzumira.

Osim dobre nutritivne vrednosti, važno je da hrana bude ukusna, da obrok bude zasitan, a u današnjem vremenu posebno je važno to da ne oduzima mnogo vremena za pripremu. Verovatno vam se nebrojeno puta desilo da ujutru žurite jer kasnite i da ćete radije preskočiti doručak, nego stići na posao sa par minuta zakašnjenja. To sada više neće biti slučaj, jer će se u vaš frižider useliti proizvodi kojima nećete odoleti.

PIK šunke, Foto: Promo/PIK Vrbovec

PIK Zlatna šunka i PIK šunka u omotu su pravi izbor kada želite da ostanete fit, a da vam stomak bude sit. Pored toga što su pravi izbor za doručak, njihov ukus lako se uklapa sa ostalim namirnicama, pa inspiriše i na druge zanimljive kombinacije i pripremu jela.

Ove šunke sadrže samo 2% masti, dok 85 do 100 gr proizvoda zadovoljava 30 do 50 dnevnih potreba za proteinima. Šunke se izrađuju od pažljivo biranih, najkvalitetnijih komada svinjskog buta, a ono po čemu se posebno izdvajaju je to da se sav višak masti ručno uklanja.

Ono što ćete na prvi zalogaj primetiti je jedinstven ukus, jer PIK Zlatna šunka i PIK šunka u omotu ne sadrže pojačivače ukusa, gluten, soju ni veštačke boje, a udeo soli je smanjen za čak 25%.

Ove šunke glavna su zvezda u sendvičima, posebno se ističu kao dodaci u salatama, a jedinstven ukus daće i svakom jelu sa testeninama.

Iako je griža savest nepostojeći pojam kada govorimo o ovim šunkama, nećete zažaliti ni ako u ponoć ne možete da odolite, pa direktno iz frižidera zgrabite koji komadić.

Idealne su i kao slano posluženje, a kako većina ljudi danas prati određene režime ishrane, nećete imati problem drage ljude da ugostitie, jer su ovo lagana mesna jela koja se uklapaju i popularne Dukan, Keto, LCHF, pa i Paleo i Atkinsonovu dijetu. Ako ste i vi jedna od tih osoba, zaboravite na gledanje iz prikrajka dok se ostali goste ovim mesnim delicijama.

Na vama je samo da odaberete prikladno pakovanje za sebe i sebi drage ljude. Da li će to biti rezane, u manjem ili većem pakovanju, jedno je sigurno - vratićete se po još.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA