≫ 

Estetska hirurgija i gde je mera dobrog ukusa: "Uradite sve što želite samo umereno"

Estetska hirurgija je sve manje tabu tema u današnjem vremenu, gde je mera i kako je pronaći?

  • 2

U emisiji "Zdravi i srećni" Telegraf.tv-a upoznaćemo vas sa svim aspektima zdravlja. Dobićete savete o prevenciji i lečenju brojnih stanja i bolesti od lekara iz zemlje i inostranstva. Čućete i iskustva onih koji su vodili borbe sa zdravstvenim tegobama.

U vreme kada nam je sve dostupno kada je reč o promeni fizičkog izgleda, i estetskim korekcijama, nekada je teško pronaći meru između lepog i suvišnog. Poslednja Miss Jugoslavije bila je Slavica Tripunović koja je kasnije počela da se bavi muzikom pod umetničkim imenom Dajana, uporedila je kako su se žene sređivale nekada, u vreme kada je ona bila zvanično najlepša žena Juge 1991. godine, a kako je to danas.

Podelila je sa nama da je pristalica estetske hirurgije koja nije prenaglašena i da je na sebi promenila već sve što je želela, pa je tako danas zadovoljna svojim izgledom.

Dr Dragana Petrović Popović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije predstavila nam je kako se radi operacija uvećanja grudi koja je najčešća hirurška operacija danas iz ovog domena, kako izgleda priprema, a kako oporavak za nju.

Budite nam zdravi i srećni.

Sve o estetskoj hirurgiji pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Piju krv, ali i leče: Uz pomoć pijavica se nekada snižavao visok krvni pritisak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA