Uz ovaj aparat u kući, disaćete "punim plućima"

Ukoliko niste znali, vazduh u kući može da bude čak od dva do pet puta zagađeniji nego napolju

  • 5
Philips air

Foto: Promo/Philips air

Čist vazduh i zdrava životna sredina su neka vrsta privilegije u vremenu u kome danas živimo. Međutim, problem sa lošim česticama iz vazduha ne nestaje sa ulaskom u zatvoren prostor - kuću ili stan.

Napotiv, čestice prašine, prljavština koja se skuplja, nedovoljno provetravanje, naročito tokom zime, čine vazduh koji udišemo u prostorijama takođe neadekvatnim i rizičnim za naše zdravlje.

Posebno, ako u porodici imate malu decu glavna zaštita njihovog imuniteta od pojave alergija i respiratornih infekcija jeste čist i zdrav vazduh koji samo i jedino možete postići uz prečišćivač vazduha.

Dešavalo vam se verovatno da uđete u kuću i osetite neprijatan i ustajao vazduh, a s obzirom na zagađenje koje je prisutno i u spoljašnjoj sedini ni otvaranjem prozora problem nećete rešiti.

Zagađenost vazduha naročito je, kao što smo već napomenuli, povećana u vreme zimskih meseci zbog grejanja. Čak i oni sistemi koji izgledaju bezbedniji i "čistiji" za grejanje, čine vazduh u našim domovima manje kvalitetnim, jer nisu lišeni potpuno štetnih čestica koji se oslobađaju od različitih derivata.

Ukoliko niste znali, vazduh u kući može da bude čak od dva do pet puta zagađeniji nego napolju, a ova činjenica ne zvuči ni malo prijatno nikome, a posebno onima koji u porodici imaju i najmlađe.

Philips air

Foto: Promo/Philips air

Zagađenost vazduha izaziva brojne respiratorne probleme, može da dovede do pojave alergija, različitih infekcija, otežanog disanja, a vremenom i do hroničnog bronhitisa i astme.

Zbog toga je od izuzetne važnosti na vreme reagovati i svoj dom opremiti Philips prečišćivačem vazduha vodeći se onom poznatom narodnom poslovicom - bolje sprečiti nego lečiti.

Na sreću svih nas kompanija Philips proizvela je trenutno najkvalitetnije prečišćivaće vazuduha za prostorije.

Da prodišete “punim plućima” i da cela porodica, ali i svi koji vam dođu u posetu udišu čist i kvalitetan vazduh tu je Philips prečišćivač vazduha AC3858/51 koji za samo pet minuta, u prostoriji od 20 kvadrata ima snagu da pročiti vazduh.

Ovaj prečišćivač uklanja 99,97 odsto PM2.5 čestica koje se formiraju iz duvanskog dima, smoga, alergena, gasova, bakterija i virusa.

Mikročestice koje ovaj aparat bez muke uklanja su i do 800 puta manje od smoga. Philipsov prečišćivač vazduh skenira 1.000 puta u sekundi i autiomatski ga prečišćava.

Poseban NanoProtect HEPA filter na ovom aparatu uklanja čestice 100 puta manje od standardnih HEPA filtera.

Philips air

Foto: Promo/Philips air

Ovaj filter ima sposbnost da hvata 0,003 mikrona nečistoća, u poređenju sa 0,3 mikrona standarnog HEPA filtera, a to su čestice manje od najmanjeg poznatog virusa.

Prečišćivač vazduha pred-filterom hvata krupne čestice poput prašine i životnjske dlake.

Drugi sloj NanoProtect HEPA hvata mikroskopske nečistoće veličine 0,003 mikrona: PM2.5 čestice. To su čestice smoga,polen, prašinu, životinjsku dlaku, alergene grinja, buđ i spore plesni, bakterije i viruse.

Treći sloj čini aktivni ugalj koji uklanja štetne gasove, isparljiva organska jedinjenja i neprijatne mirise. Zahvaljujući takvoj tehnologiji proizvode Philipsovi prečišćivači vazuha idealni si za sve ljude koji imaju problema sa respiratornim infkcijama ali i alergijama, jer iz vazduha uklanjaju 99,97 odsto alergena, 99,9 odsto virusa, bakterija i gljivica.

Posebna prednost ovog prečišćivača je što je prenosiv pa ga, po potrebi, možete premeštati iz jedne u drugu prostoriju.

Uz ovako moćan aparat u svom domu obezbedićete zdraviji vazduh za sve svoje ukućane, ali što je najvažnije sprečiti pojavu bolesti koje mogu biti uzrokovane  lošim vazduhom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    26. januar 2022 | 13:31

    Pa koja je cena. To nigde ne piše. Koliko mora da je skup kad cene nema nigde

  • Ja

    26. januar 2022 | 20:40

    Mislim da je oko 14...16000.

  • Tihi

    26. januar 2022 | 21:03

    Najbolja stvar koju sam ikada kupio. Cerka ima alergiju na prasinu i grinje. Prvi put je dete pocelo da dise na nos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA