Ešton Kučer se suočio sa bolešću koja ga je onesposobila da vidi, hoda i čuje

Holivudski glumac se, na sreću, potpuno oporavio

  • 1
Ešton Kučer, Ashton Kutcher Foto: Profimedia

U razgovoru sa Ber Grilsom, glumac Ešton Kučer pričao je o svom iskustvu sa bolešću koja je uticala na njegovu sposobnost da vidi, čuje i hoda. Nakon svega, kaže da je "srećan što je živ", prenosi "Sky.com".

Glumac je oboleo od vaskulitisa, stanja koje uključuje upalu krvnih sudova.

- Pre dve godine imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa koji mi je uništio vid. "Pokvario" mi je i sluh i uticao na ravnotežu - kazao je Ešton.

Glumac dodaje da mu je bilo potrebno oko godinu dana da povrati sve ove sposobnosti.

- Ne cenimo dovoljno stvari dok ne nestanu. Ali kada vam se desi da ne znate da li ćete opet moći da vidite, čujete i hodate, e onda počnete da gledate na život drugačijim očima – priznao je Kučer.

Srećom, glumac je uspeo potpuno da se oporavi od ove retke bolesti.

Vaskulitis se opisuje kao upala krvnih sudova koje karakteriše njihovo zapaljenje ili izumiranje. Može biti praćen različitim simptomima, u zavisnosti od toga koji je organ ili sistem organa pogođen. Može da zahvati arterije ili vene bilo kog organa. Najčešće su uzroci reakcije preosetljivosti na određene lekove ili bolesti imunog sistema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA