Nikolasa je frizer upozorio na čudan mladež: Lekari su rekli da nije ništa, a sada ima 4 meseca života

Čak su mu dva doktora rekla da nema razlog za brigu

  • 1

Kada je frizer Nikolasa Smitsona na njegovom vratu primetio mladež koji je čudno izgledao, bilo je više nego kasno. Nikolas Smitson ima samo 38 godina, a prema prognozama lekara ostalo mu je još četiri meseci života.

Kako kaže, frizer mu je predložio da ode na pregled mladeža, ali kada se obratio lekarima, rekli su mu da nema razloga za brigu.

Kako mu nešto ipak nije dalo mira, Nikolas je opet posetio lekara, a u roku od 11 dana, mladež je udvostručio svoju veličinu. Međutim, i drugi lekar je rekao da je mladež u redu, te je Nikolas otišao kod stručnjaka koji mu je uradio biopsiju.

Rezultati su pokazali da je izraslina nodularni melanom i da se proširila izvan pocrnelog mladeža na njegove limfne čvorove. Rekao je da su mu doktori ukazali na najgori mogući scenario nakon pronalaska raka, ostavljajući ga u šoku.

- Sećam se da sam pogledao u svoju devojku i rekao: "Ja ću umreti i ovo će me ubiti". Otišli smo kući, zurili u prazan zid i plakali - rekao je Nikolas.

Nedugo zatim, Nikolas je imao bilateralnu disekciju vrata - desetosatnu operaciju uklanjanja limfnih čvorova na vratu. Međutim, 11 dana kasnije, Nikolas je primetio još jednu izraslinu iza uha.

Analize su pokazale da Nikolas boluje od raka i da više ne može da očekuje da će lečenje dovesti do izlečenja. U avgustu ove godine, doktori su mu predvideli još šest meseci života, što znači da mu je ostalo još četiri. 

- To je kao u filmovima, kada ljudi dobiju loše vesti, oni se jednostavno izbezume - rekao je ovaj čovek.

Nikolas je oduvek želeo da putuje po svetu, pa su njegovi prijatelji pokrenuli akciju prikupljanja novca kako bi maksimalno uživao u preostalim čarima života. 

(Telegraf.rs.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    4. oktobar 2022 | 11:07

    Strasno, danas vecina doktora nema pojma sa medicinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA