ŠTA JE EKSPLODIRALO IZNAD RUSIJE: Meteorit, tajno oružje ili nešto treće? (VIDEO)

Nebo u gradu Ruž je postalo jarko narandžasto u trajanju od nekih 10 sekundi, i o tome svedoče mnogo brojni snimci, što sa kamera vozača, što sa mobilnih telefona tinejdžera

  • 2

Kada je neverovatna narandžasta svetlost bljesnula na nebu iznad Sverdlovske regije u Rusiji, brojni stanovnici su to zabeležili svojim kamerama i fotoaparatima, a naučnici i istraživači još uvek nisu uspeli da objasne šta je zapravo uzrok tog fenomena.

Nebo u gradu Ruž je postalo jarko narandžasto u trajanju od nekih 10 sekundi, i o tome svedoče mnogo brojni snimci, što sa kamera vozača, što sa mobilnih telefona tinejdžera.

Na društvenim mrežama i u medijima se već uveliko polemiše o tome šta je uzrok ovom fonemenu, a među prvim teorijama su da je ili meteor ili vojna vežba.  Gradske vlasti tvrde da je najverovatnije vojska umešana u ovo, dok ruska vojska tvrdi da ona sa ovim fenomenom nema nikakve veze.

Takođe, vatrena lopta koja je nastala sudarom asterioda sa Zemljinom atmosferom je jedna od teorija zašto je nebo postalo odjednom jarko narandžasto.

Podsećamo, narod koji živi u ovom regionu je pre godinu i po dana iskusio jedan vid "svemirske invazije", kada je meteor pao u blizini njihovog grada.

(Telegraf.rs / izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sale

    19. novembar 2014 | 14:28

    To nije neki fenomen.Zove se ''testiranje interkontinentalne balisticke rakete''

  • Pravda

    20. novembar 2014 | 10:03

    Ameri bre vas prate i nadgledaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA