≫ 

Ko vam čuva decu? Jak imunitet

 ≫ 

Infekcije respiratornog sistema predstavljaju najčešće infekcije u pedijatrijskoj populaciji od kojih deca u proseku obole 4-7 puta godišnje, dok ona koja borave u dečijim kolektivima (jaslice, vrtići, škole...) značajno češće

Komentari

  • @@@@

    8. novembar 2019 | 11:56

    Pa normalno da su deca sada stalno bolesna kad roditelji previse ih paze, iskreno ja sam znala kad mi padne pa pod podignem dunem malo i pojedem, a danas to ni slucajno, prljavo je...nikad mi nista nije falilo, previse su ova deca danasnja osetljiva svaki virus koji prodje pored njih gotovi su.... to je sve na neku ruku greska roditelja jer moraju da puste decu malo da se celice i da im se sam organizam brani pa da vidis kako nece stalno biti bolesna. To sve ide od malena, kako ga naviknes tako ce biti do kraja zivota ili ce biti jaki i otporni ili ce biti stalno bolesljivi...ja imam cerkicu od godinu dana i secam se pala joj je neka kifla na pod i ja podizem i dajem joj da nastavi da jede, a meni moja drugarica kaze kakva si ti to majka dajes joj sa poda, pa staa i ja sam jela sa poda pa mi nista ne fali hvala bogu.

    • 8. novembar 2019 | 12:42

      Anonymous

      @@@@@

      Pa nije bas tako. Mi nase dijete od rodjenja nismo previse stitili, gosti nam ulaze obuveni, mali se igra napolju, sa zemljom, travom, setamo po kisi, hladnoci, vjetru, idemo na snijeg...itd, pa opet, svaki virus je njegov. To je vrtic i ishrana. Mora se dobro jesti voce i povrce, sto djeca bas i ne vole.

    • 8. novembar 2019 | 15:46

      Mama

      @@@@@

      Draga majko, to sto ste napisali je na jedni ruku tacno, a na drugu i ne. Nemozete da stavljate sve U isto (lonac), jer svako dete koje ide U vrtic je bolesno skoro svaki mesec Po jednom, naravno to se menja kako dete raste, tako da dete od 5 godine ima mnogo jaci imunitet nego dete od godinu dana. I ja mojoj deci dam da jedu Sto je palo na pod ali to i neznaci da im je mnogo jaci imunitet nego drugoj deci.

    • 8. novembar 2019 | 22:11

      Skoo

      @@@@@

      Waauuu.. Otvorila si nam sada oci.. Sta ti devojko trabunjas. Ne kazem da si u keivu ali pogresila si temu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA