Fashion selection u znaku Dragane Grnčarski (FOTO)

Druge večeri Fashion Selectiona održane su revije Esoteric by Dragana Grnčarski, kreatorke Beke Zečević, Moik by Manuela Kuleba i revija frizura Mikija Panjkovića

  • 0

Dragana Grnčarski oduševila je publiku artističkim modelima iz nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2014/2015. Sedmu po redu Draganinu kolekciju čini 20 modela, pretežno haljina, koje su odlika i kreatorkinog ličnog stila. Kolekciju, sačinjenu od najkvalitetnijih materijala, čine i blejzeri i suknje, a svi odevni predmeti su nosivi i u dnevnoj i večernjoj varijanti.

Kreatorka Beka Zečević predstavila je kolekciju Big Hug. Publika je mogla da vidi kapute, jakne, haljine, džempere i suknje, u živim bojama, raznovrsnih motiva. Najveći aplauz na reviji izazvala je pevačica Ana Stanić, koja je pistom prošetala u jednoj od kreacija Beke Zečević.

Veliko interesovanje izazvala je revija dizajnerke iz Angole Manuele Kulebe, koja se prvi put predstavila srpskoj publici. Manuela Kuleba predstavila je kolekciju svog brenda Moik by Manuela Kuleba pod nazivom „Pin Up Jungle“. Kolekciju za proleće/leto 2015 čine suknje, sakoi, haljine, pantalone i šortsevi.

Inspirisana modom 50-tih godina prošlog veka, Manuela se u kolekciji osvrnula i na svoje afričko poreklo sa leopard i zmijskim printovima. Reviju Manuele Kulebe iz prvog reda pratili su mnogi članovi diplomatskog kora.

Na kraju večeri, svoje zadivljujuće umeće prikazali su diplomci frizerske akademije Panjković na reviji frizura. Izuzetno kompleksne kreacije mladi firzeri Panjković Akademije radili su po uzoru na street style velikih svetskih metropola, i oduševili publiku, u kojoj je bio veliki broj javnih ličnosti.

Fashion Selection se nastavlja revijama Dijane Janković, brenda Biliczki, i kreatorki Milice Bainović i Katarine Stevanović.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA