BRENDOVI KOJI TRAJU: Frutek proslavio 40. rođendan!

Kompanija Fructal proslavila je 40 godina Fruteka, omiljene hrane za bebe i decu na kojoj su generacije odrasle, tako što je donirala 40.000 evra deci iz socijalno ugroženih područja

  • 1

Kompanija Fructal proslavila je 40. rođendan Fruteka, jednog od najpoznatnijih brendova namenjenog najmlađima. Ovim povodom Fructal je priredio veliku proslavu za 40 porodica iz cele Slovenije.

Kao društveno odgovorna kompanija, u duhu jubilarnog rođendana Fruteka, donirala je 40.000 evra deci iz socijalno ugroženih područja i njihovim porodicama u čitavom regionu gde se prodaje Frutek (Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji).

Ovim povodom na simboličan način obeležen je važan jubilej brenda i istorija koja se piše kvalitetom od 1974. godine.

Pre 40 godina u Fructalu su razvili posebnu liniju proizvoda za bebe, iz kojih se razvio novi brend Frutek. Svi ih pamtimo po kultnom spotu: "Kuvamo i ljuštimo, režemo, seckamo".

Od tada je Frutek svakog dana jačao, dodavajući i mnoge nove proizvode u kategoriji dečije hrane kao i sokova za malu decu. Danas se prodaje na više od 10 različitih tržišta: pored Slovenije i ostalih zemalja u regionu, Frutek jača kao brend i u Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Bugarskoj, Litvaniji, Letoniji i Kazahstanu.

Pored legendarnih sokova, nektara i dečije hrane Frutek, u Fructalu se već nekoliko godina proizvodi i posebna linija 100 % sokova “Frutek mama”.

Frutek slavi svoju 40. godišnjicu novim osveženim izgledom svih proizvoda. Pored toga već ovog meseca mogu se u Sloveniji pronaći na policama nove Frutek instant kašike, koje su novina u asortimanu proizvoda pod brendom Frutek. Nekoliko inovacija obećavamo i u narednoj godini za sve generacije koje odrastaju uz Frutek.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA