Suzana Perić priredila spektakl na 25. Fashion Selection-u (FOTO)

U ekskluzivnom prostoru hotela Allure Caramel jedna od najpoznatijih beogradskih dizajnerki, Suzana Perić održala je spektakularnu reviju. Ovoga puta Suzana se fokusirala na modele u stilu roka i panka, mada je ostala dosledna seksipilnim, izazovnim i ženstvenim modelima koji krase njen rad

  • 0

Jedna od najpoznatijih beogradskih dizajnerki Suzana Perić održala je spektakularnu reviju u hotelu Allure Caramel u okviru 25. Fashion Selectiona.

Na reviji za koju se tražila karta više, Suzana je prikazala modele iz nove kolekcije pod nazivom "Glam". Ovoga puta Suzana se fokusirala na modele u stilu roka i panka, mada je ostala dosledna seksipilnim, izazovnim i ženstvenim modelima koji krase njen rad.

- Želela sam da spojim tipičnu ženstvenost i seksipil sa pankom i glamurom. Određenim nekonvencijalnim materijalima sam postigla taj hard seksi izgled. Svaki komad sa revije može odvojeno da se nosi i uklapa na drugačiji način. Jako sam zadovoljna revijom - istakla je ponosna dizajnerka i dodala da je uskoro očekuje putovanje u Nemačku odakle će dalje da posluje.

Prsluci, mini haljine, kožne jakne i kombinezoni, ali i dugačke suknje i haljine kombinovane sa pank elementima ostavili su publiku bez daha.

Pred početak revije, atmosferu je zagrejala grupa "Frajle" sa numerom "Ich Liebe Dich", a reviju je otvorila Bojana Rajić.

- Uvek mi je veliko zadovoljstvo da radim Suzanine revije. Kolekcija je zaista fenomenalna a dodatno mi je drago što imam tu privilegiju da otvorim i zatvorim svaku njenu reviju koju radim, kao i to što mogu da biram modele koje ću nositi. Ovog puta sam bila na slatkim mukama. Želela sam da budem jedina manekenka i da sve kreacije ja nosim. Ovo je svakako posle 2-3 godine zaista bila jedna udarna revija - objašnjava poznata beogradska manekenka Bojana Rajić.

Iz prvog reda Suzanu Perić podržale su brojne poznate ličnosti među kojima Mirjana Bobić Mojsilović, Vanja Bulić, Aleksandar Srećković Kubura sa suprugom Marijom, Ivan Bekjarev, Seka Aleksić, Rada Manojlović, Vlada Mandić, Dragana Katić, Neda Ukraden...

- Suzana je neko ko zaista perfektno radi svoj posao. Zaista se divno osećam u njenim haljinama koje su veoma izazovne i jako lepo ističu sve adute. Sarađujemo više od godinu dana a ta saradnja svakim danom postaje sve jača - rekla je za Telegraf Seka Aleksić.

25. Fashion Selection biće zatvoren u teatru Madlenianum proslavom 20-togodišnjice rada modne kuće St. George.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA