Ovaj prirodni RECEPT ubija želju za CIGARETAMA!

Ako ste pušač, verovatno ste, bezuspešno, pokušavali da prestanete bar nekoliko puta. Neka sledeću put bude uspešan! Evo i kako

  • 7

Pušenje je oblik zavisnosti i većini ljudi je veoma teško da prestane s tom opakom navikom iako dugo pokušavaju. Zato vam donosimo ovaj recept od kojeg će vam se zgaditi cigarete.

Recept se sastoji od jednostavnih sastojaka, a kaću da će vas zauvek rešiti ove navike. Nemate šta da izgubite, pa zašto onda da ne probate?

Sastojci:

Pola grejpfruta

Pola pomorandže

2 dl čaja od kamilice

30 grama ulja jojobe

30 grama maslinovog ulja

30 grama kokosovog ulja

5 grama origana

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Priprema:

Iscedite grejpfrut i pomorandžu. U odgovarajućoj posudi izmešajte sve sastojke dok ne dobijete homogenu smesu. Zatim smesu stavite u male praktične posudice koje možete da nosite sa sobom i zatvorite.

Primena:

Nanesite smesu na kožu ispod nosa ili stavite nekoliko kapi na vatu i duboko udišite kad god osetite potrebu za cigaretom.

(Telegraf.rs / BalkansPress)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    1. jul 2015 | 09:32

    Pijes, pisas...pijes, pisas...i posle 15 godina ti bude bolje.

  • David & GOLIAT! !!!

    1. jul 2015 | 01:09

    ...Dodatno Optrcite Nekoliko Krugova Oko Omiljenog Drveta u Basti ILI Parku - Vratite Se Kuci PESICE - Stavite Mesavinu Sastojaka Na Glavu - PRODRMAJTE GLAVU - Spustite Napitak Na Sto ... Gledajte u Njega 10 Minuta Onda Zazmurite - Kad Otvorite Oci Pogledajte u Pepelaru ... I Zapalite Cigaretu - Povucite Koji Dim i Ugasite Je ... I Tako Svakih 10 Minuta ... Sve Dok Vam Se Neprispava - Otspavajte Pa Tako I Sutra Dan - Sve Dok Vam Nedosadi Pusenje Na Ovaj Nacin !!! POZZZ

  • Isko

    1. jul 2015 | 13:01

    Ko puši, nedostaju mu ona praiskonska inteligencija, koju i životinje imaju. Ne radi ono što ti škodi. Nemojte samo sad da bušite kako vam cigare prijaju. Svaki pušač nama koji ne duvanimo smrdi na pepljaru i tačka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA