OVO DO SAD NIJE VIĐENO: Pogledajte snimak srca kako kuca! (VIDEO)

Nemojte da propustite da vidite revolucionarnu metodu 4D snimanja srca, koja bi trebalo u modernim bolnicama da zamene sada već uveliko zastarele ultrazvučne kolor-dopler skenere

  • 1

Svake godine u svetu milioni žena i muškaraca preminu zbog srčanog zastoja. Što je još tužnije, dobar deo tih smrti mogao se sprečiti, samo da su ovim ljudima na vreme dijagnostikovani kardiovaskularni problemi.

TRUDNICE: Pogledajte kako duvanski dim utiče na vašu bebu u stomaku! (SNIMAK)

Zahvaljujući najnovijoj moćnoj “extreme 4D” mašini, koja snima komore i krvne sudove iz svih uglova, sada je moguće uočiti i najsitniji kvar u srčanoj pumpi.

Iskreno, nadamo se da će i naše bolnice u što skorijem roku nabaviti ovaj moderni, ali skupi softver, koji je razvila britanska GE Healthcare kompanija.

U većini zapadnih zemalja, ova tehnologija nije samo naučna fantastika, već realnost, ali, nažalost, ima je samo u najbolje opremljenim bolnicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    15. jul 2015 | 21:51

    Ovo u srbiji postoji odavno,ali nema ko da gleda,tj.nema strucnaka za to...nego sto se pojavio bolji aparat i to ima kod nas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA