HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Strelčeve

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na poslovnom planu

  • 0

Strelčevi bi ovog meseca trebalo da se usredsrede na posao, pogotovo na deo koji se tiče komunikacija i međuljudskih odnosa, kako bi postavili temelje za neke dugoročne planove. Pričuvajte svoje zdravlje, posebno jetru i ne padajte u vatru zbog ljubavnih trzavica.

HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Škorpije

Zdravlje:

Stanite na loptu u narednom periodu, izbegavajte alkohol, a ne bi bilo loše i da sprovedete neki program čišćenja organizma, posebno jetre. Saturn u vašem znaku nije povoljan za zdravlje, ali ako budete disciplinovani, nemate čega da se plašite. Mogući su periodi depresije, zato se potrudite da održavate svoje raspoloženje na nivou. Izbegavajte negativne ljude.

Ljubav:

Ljubavni plan će u decembru biti poljuljan. Ili će isplivati neki problemi s partnerom koji su dugo čamili u podsvesti, ili će se pojaviti prilika za neku tajnu vezu ili aferu. Ako se dogodi ovo prvo, najbolje ćete rešiti stvar ako psihičku tenziju nivelišete u spavaćoj sobi.

Posao:

U mesecu decembru imaćete dosta prilika za samopotvrđivanje, a one će se većinom odraziti na vaš poslovni plan. Vaše angažovanje će i te kako biti primećeno od strane okoline. Uživaćete u pažnji drugih, ali nemojte se opustiti i zaboraviti na odgovornost.

Obratite pažnju na Lavove u svom poslovnom okruženju, jer bi oni mogli dosta da vam pomognu. Što se tiče finansija i zarade, neće biti nekih značajnih prilika, a biće ih jedino u polju koje je usko vezano za vašu profesiju.

Uprkos svemu, iskoristite pozitivan uticaj Sunca i pažnju koju će vam doneti da sklopite dogovore i ugovore koji će vam na duge staze doneti novac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA