Ako želite da sačuvate zdravlje i preporodite organizam, za ovaj dar prirode morate znati!

Ponekad najbolje stvari dolaze iz najjednostavnijih, prirodnih izvora i deluju poput melema na niz potreba našeg organizma. Jedan od takvih jednostavnih darova prirode je i OKINAWA  MAGNEZIJUM HLORID, prirodni derivat morske soli koji sadrži više od 95% magnezijum hlorida

  • 10

Prema Marku Sircusu: “Bez Magnezijuma nema energije, nema kretanja, nema života.”

OKINAWA MAGNEZIJUM HLORID je revolucionarni potpuno prirodan proizvod sa bezbroj blagodeti za organizam i zdravlje, a u čiju delotvornost se jako brzo i lično možete uveriti kad počnete sa korišćenjem.

Foto: Promo Foto: Promo

Svakodnevno pijete kafu, čaj ili gazirana pića? Osećate nedostatak energije ili ste depresivni? Jeste li znali da šećer i kofein iz vaseg tela uklanjaju magnezijum koji je od vitalne važnosti za više od 300 biohemijskih reakcija u organizmu?

OKINAWA MAGNEZIJUM HLORID pomaže uspostavljanju ravnoteže i pravilnom funkcionisanju organizma pa zato i ne čudi što ga sve veći broj lekara preporučuje svojim pacijentima kao najbolji potpuno prirodan izvor magnezijuma koji svima pomaže:

- pomlađuje organizam, povećava energiju

- čisti krv i oživljava moždane ćelije, pomaže kod bolesti nervnog sistema

- štiti od gripa i prehlade, ima antikancerogeno delovanje

- štiti od osteoporoze i reume

- sprečava zamor mišića i njihovo grčenje

- potreban je za pravilan rad srca, za prevenciju visokog holesterola

- smanjuje količinu masti u krvi, deluje protiv ateroskleroze

- odlično deluje kod problema sa prostatom, podiže libido

- uklanja menstrualne tegobe

- ublažuje glavobolje, odlično je sredstvo protiv stresa, ublažuje depresiju

- ima značajnu ulogu u formiranju kostiju

Prvi istaknuti istraživač koji je proučio uticaj čistog prirodnog Magnezijum Hlorida bio je francuski hirurg, prof. Pierre Delbet, dr. med. Profesor Delbet  je izveo eksperimente sa oralnom primenom Magnezijum Hlorida i utvrdio, da je on snažan stimulator imunog sistema.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vremenom je profesor Delbet otkrio da je Magnezijum Hlorid blagotvoran kod širokog raspona bolesti. To uključuje bolesti probavnog trakta kao što su kolitis i problemi sa žučnom vrećicom, Parkinsonovu bolest, drhtavicu i grčeve u mišićima, akne, ekceme, psorijazu, bradavice i svrbljivu kožu, impotenciju, hipertrofiju prostate, probleme s mozgom i cirkulacijom, astmu, peludnu groznicu, urtikariju i anafilaktičke reakcije. Kosa i nokti postali su jači i zdraviji, a pacijenti su imali više energije.

Profesor Delbet također je otkrio da Magnezijum Hlorid ima vrlo dobar preventivan učinak protiv raka i da leči prekancerozna stanja kao što su leukoplakija, hiperkeratoza i hronični mastitis.

Profesor Delbet rutinski je davao Magnezijum Hlorid svojim pacijentima sa infekcijama i nekoliko dana pre bilo kojeg planiranog hirurškog zahvata, i ostao iznenađen time što su mnogi od tih pacijenata osećali euforiju i navale energije.

U novije vreme dr. med. Raul Vergini i drugi potvrdili su te ranije rezultate i dodali druge bolesti i stanja spisku uspešnih primena Magnezijum Hlorida: akutni napad astme, šok, tetanus, herpes zoster, akutni i hronični konjunktivitis, optički neuritis, reumatske bolesti, mnoge alergijske bolesti i sindrom hroničnog umora. Takođe su utvrdili da ima blagotvorno delovanje u terapiji protiv raka. U svim tim slučajevima, Magnezijum Hlorid dao je daleko bolje rezultate od drugih kombinacija magnezijuma.

Jedna pacijentkinja ispričala je dr. Walteru Lastu: “Moja lekarka nazvala me je u petak popodne u vezi sa mojim pregledom gustoće kostiju i htela je znati šta sam radila zadnje dve godine. Pitala sam zašto, i odgovorila je da je upoređujući preglede iz 2005. i 2006. videla da mi se na pregledu iz 2008. stanje popravilo. Nije mogla verovati, rekavši da obično kada uđete u stadijum osteoporoze više iz njega ne izađete.” Ta pacijentkinja  je u svom tretmanu znatno povećala unos Magnezijum Hlorida.

Upravo je OKINAWA MAGNEZIJUM HLORID „čaroban sastojak“ za pravilno funkcioniranje našeg organizma. Posebno je bitno da izvor magnezijuma bude u potpuno prirodnom obliku, kao što je slučaj sa Okinawa nigarijem koji se dobija iz morske soli, kako bi ga organizam mogao u potpunosti iskoristiti, bez štetnih propratnih pojava. Magnezijum koji u organizam unosimo preko hrane u želudcu se pretvara u magnezijum hlorid. To je razlog zbog koga ga u obliku magnezijum hlorida možemo bez ikakvih štetnih nuspojava unositi u organizam.

Kupovinom jednog pakovanja originalnog  OKINAWA MAGNEZIJUM HLORIDA od 200 grama dovoljna je za 3 meseca korišćenja, jer se dnevno uzima 2,5 grama, pola kafene kašičice.

OKINAWA MAGNEZIJUM HLORID je prošao sve analize, proizvod je ispitan i delotvoran a vi ga možete već danas kupiti u svim snabdevenim apotekama ili potpuno jednostavno poručiti pozivom na telefon 011-33-41-327 i 063-1-44-33-22

UČINITE PRAVU STVAR ZA VAŠE ZDRAVLJE VEĆ DANAS I PREPORODITE VAŠ ORGANIZAM!!!

ORIGINALNI OKINAWA MAGNEZIJUM HLORID U SVIM SNABDEVENIM APOTEKAMA!!!

www.magnezijum.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    14. decembar 2015 | 15:32

    previse lepo da bi bilo istinito

  • kristina

    14. decembar 2015 | 20:30

    Ljudi, ne verujem u te napitke. Da to leci ne bi bilo bolesnih. Avaj, lek za sve bolesti???!!!

  • Andrija

    14. decembar 2015 | 21:32

    Odlican proivod, najbolji magnezijum na trzistu... Koristim ga svakodnevno i svakom ga preporucujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA