NE SMETE DA IM OKRENETE LEĐA: Ovo je najopasniji znak u horoskopu!

Neki horoskopski znaci su opasniji po prirodi od drugih, a ovaj je najopasniji

  • 19

Iako deluju miroljubivo, pripadnici ovog znaka, kada su besni, bolje da ih ne dirate! Imaju dosta strpljenja za sve, ali imaju i svoj prag tolerancije. Ukoliko pređete taj prag, pazite se!

Zašto su baš LAVOVI kraljevi horoskopa?

Često im se dogodi da se toliko užive u planiranje osvete, da na tom putu zaborave zbog čega su uopšte i počeli s tim.

Najviše će ih razbesneti ukoliko ih potcjenjujete, dok zbog vašeg manjka odanosti mogu potpuno da vas ignorišu.

Izuzetno su temperamentni, pa ne biraju sredstva kojima će srediti svog protivnika.

Ukoliko ste imali tu nesreću da im pokažete koja je vaša najslabija tačka, očekujte da će napasti upravo tu.

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Nažalost, nije isključeno da njihova osveta uključuje i vama bliske ljude, jer oni znaju da će vas na taj način još više povrediti.

Takođe im se dogodi da se toliko užive u planiranje osvete, da na tom putu zaborave zbog čega su uopšte i počeli s tim. Međutim, to ih samo još više razbesni, pa po svaku cenu završavaju započeto. Najbolje je nikako im se ne zamerati.

Možda ste prepoznali nekog svog prijatelja ili člana porodice?

U pitanju je osoba rođena u horoskopskom znaku - Ovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olalaaaa

    8. avgust 2016 | 12:59

    ovan je vodeci znak u horoskopu ovan pocinje zivot u startu borbom prava i izdrzi samo ovan najjace pomahnitale protivnikeee ali ga se stvarno cuvajte ako ste njegovu dobrotu koju vam je poklonijo nagradili negativnooo od tog momenta ga se stvarno cuvajte on zna ko ste vi al vi neznate ko je ovan svi znakovi zahvaljujuc ovnu postojeee ovan je prvi kreno gde se drugi plaseee zato mu se ne zamerajteee za vase dobrooo to je tacno samo ovan svima prilazi duhom dok njemu svi lukavstvom koje on prepozna i pusti dokle on to i odredi i udari samo jednom

  • EvoneznambogUmi...

    8. avgust 2016 | 13:57

    Tesko Ovnu ako se suprostavi Jarcu! Ovan je nametljiv i uvek gazi preko mrtvih da bude prvi, ali kad mu je Jarac protivnik, Ovan padne duplo brze nego sto se uzdigao! Nebitne su teorije o horoskopu, gledajte pripadnike znakova na delu! Ovnovi su cesto podli, pokvareni, zavidni i naporni, dok su Jarcevi humani, borci za ljudska prava, pravdu, ispravnost i tradiciju! Jarac ne dozvoljava Ovnove lazi i podmuklost u svojoj blizini, i zato Ovan pada na dno!

  • Даца

    8. avgust 2016 | 21:37

    Баш тако - можемо да трпимо много, али кад се пређе граница то је то, онда пуца филм... и да, ово за игнорисање је тако тачно - нико не може да те игнорише као Ован... бориш се за нешто или некога свим силама, али кад коначно схватиш да једноставно више није вредно па макар и даље болело ту нема онда више ни свађе ни расправе него само игнорисање... јер нико не може да прави будалом једног Овна... поздрав за све моје Овнове и Овце :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA